[Mobileways.de] Gravity v2.80(7258) Symbian^3 Unsigned (Türkiye Gündemi Destekli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Mobileways.de] Gravity v2.80(7258) Symbian^3 Unsigned (Türkiye Gündemi Destekli)
Gravity, tüm özellikleri barındıran, harika gözüken ve çokça övgü alan kullanıcı arabirimli bir Twitter istemcisidir. Birden fazla Twitter hesabını, MobyPicture üzerine görüntü yüklemeyi, TwitPic ve diğerlerini, birden fazla Twitter Aramasını, Twitter Trendlerini, Gruplarını, Uyarılarını, Auto-Connecti ve çok daha fazlasını destekler. Aynı zamanda Foursquare, Facebook ve tam teşekküllü Google Reader dahil edilmiştir.Daha fazla ekran görüntüsü için:

Gravity'nin Genel Özellikleri:
* Twitter ve Laconica uyumu.
* Telefonunuzda tüm fonksiyonları kullanabilme; Tweet, yanıtlama, retweet, DM, takip etme & takibi bırakma, engelleme, favori oluşturma, arama, otomatik güncelleme ve daha fazlası...
* Sekmeli görünüm özelliği; Zaman çizelgesi, Cevaplar, Mesajlar, Arkadaşlar...
* Twitter kullanıcılarının profilini görüntüleme ve hakkında bilgi edinebilme.
* Sesli uyarılar, zaman çizelgesi, yanıtlar, DM ve aramaları yapılandırabilme.
* Bağlantı koptuğu zaman otomatik olarak başkar bir erişim noktasına bağlanabilme.
* Aynı anda istediğiniz kadar hesapı kurup kullanabilirsiniz.
* Kullanıcı tanımlı filtreler ile özel grup sekmeleri oluşturabilme.
* Twitter'daki yazılarınızı del.icio.us ya da Instapaper gibi servislere URL olarak iletebilme.
* Twitter arama bölümünde birden fazla sekmede Twitter Trendleri arayabilirsiniz.
* Resimlerinizi MobyPicture, TwitPic, TwitGoo, Posterous, Yfrog ya da img.ly gibi hizmetlere aktarabilirsiniz.
* TwitPic, TwitGoo, Posterous, Yfrog ya da img.ly gibi hizmetlerdeki resimlerinizi görüntüleyebilme.
* Ping.fm servisine haber ve grup mesajı gönderebilme desteği.
* Herhangi bir Tweet'in URL'sini açabilme.
* Tema desteği.
* Tam ekran mod.
* Dahili otomatik güncelleme özelliği ile sürekli son sürümü kullanabilme.

Yenilikler:
- bug fix and performance improvements

KURULUM:
- Eğer önceden kurmuş olduğunuz sürüm telefonunuzda mevcutsa sadece 2. yazan uygulamayı kurunuz.

- Önce 1 yazan uygulamayı kurun. Herhangi bir sosyal ağa giriş yapın ve uygulamadan çıkın. Sonra 2 yazan uygulamayı kurun ve herhangi bir sosyal ağa giriş yapın. Daha sonra ilk kurduğunuz uygulamayı kaldırabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Boran20 ve sado826

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :)

tolgatavli

Üye
teşekkürler

gkhnkrtl

Üye
paylasim icin tsk ederim bir sorum olacak bu uygulamalari hacksiz tele yuklemenin bi yontemi varmidir?

manyax2007

manyax2007

Üye
paylasim icin tsk ederim bir sorum olacak bu uygulamalari hacksiz tele yuklemenin bi yontemi varmidir?
sertifika yöntemi var fakat hala o belirli sitelerden sertifika alınabiliyor mu bilmiyorum yaklaşık 2 senedir uygulamaları telefonuma bu şekilde yüklüyorum nette bir araştır istersen

gkhnkrtl

Üye
tesekkur ederim bilgi icin bir arastirivereyim

_OgUz

Üye
tesekkurler

Boran20

Boran20

Üye
Teşekkürler :) keşke MobileWays bir de tarayıcı yapsa

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
Ben bunun demo sürümünü yükledim sitesinden. Tam sürümden farkı nedir? Baktım şöyle tweetlerden birine, üzerine tıkladım retweet, reply, DM vs hepsi var. Üstelik yerel gündemi de ayarlayabiliyoruz.

Telecaster_52

Üye
Neden Signed i yok bu uygulamanın

by_bozkurt

Üye
sertifika hatası veriyor _ nokıa e71 de

tempestshine

tempestshine

Üye
Dediğiniz gibi yaptım.Ama demo sürüm diyor hala :(

fayzteck

fayzteck

Üye
Malesef yapamadım bi türlü ?

- - - Eklendi - - -

Malesef yapamadım bi türlü ?

nebulafire

Üye
bunun yenisi çıkmıyor mu ya hata vermeye başladı. Ama süper bi program

ahmu

Üye
harika bikey cok teşekkürler

fayzteck

fayzteck

Üye
yapılmıyor ya ?

ahmu

Üye
hocam yanlız karakter sınırlı olması biraz üzüyor

ceycey506

Üye
ben demo sürümünü kullanmıştım 10 günlük süresi doldu 1,32 yüklediğimizde kullanım süresi bitti diyor nasıl bir çözüm bulabiliriz lütven yardım

ferhatgny

Üye
ayni sorun bendede var 10 gunde bu programa cok alistim super bir programdi.lutfen bir cozum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt