weyselaysel Üye kardeş ço ksaol da bu n73 te ben değişik mns programlarım var ve çalıştıramıyorum bağlanamıyorum. vadofone den gprs yi açtırdım ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim....
kardeş ço ksaol da bu n73 te ben değişik mns programlarım var ve çalıştıramıyorum bağlanamıyorum. vadofone den gprs yi açtırdım ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim....
Viator Üye arkadaşlar bende n73 me var, ama bunu ve diğer bir çok programı attıgımda yükleme desteklenmiyor diyor, acaba bunun sebebi nedir?
arkadaşlar bende n73 me var, ama bunu ve diğer bir çok programı attıgımda yükleme desteklenmiyor diyor, acaba bunun sebebi nedir?
freedoom034 Üye allah razı olsun yaa supersin cok gusel valla şifrede:11111 dogru cıktı tesekkurler --------------- Ekleme --------------- Program ıcın tesekkurler Nokia N70 modeli icin uygunmu bu program.. ben yükledim benim de n70 süper oldu valla
allah razı olsun yaa supersin cok gusel valla şifrede:11111 dogru cıktı tesekkurler --------------- Ekleme --------------- Program ıcın tesekkurler Nokia N70 modeli icin uygunmu bu program.. ben yükledim benim de n70 süper oldu valla