yaren_dede
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yararlı .
arkadaşlar benim tel im n958gb hangi sitelerden faydalanabilirim yardımcı olurmusunuz tarayıcım opere mini
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben easy wlan dan bağlanıyorum mecburen Opera mini kullanıyorum. Verdiğin sitelerden hdseyir'i denedim izleyemedim. Onunla ilgili yapabileceğim bişey var mi ? Paylaşımın çok yararlı teşekkür ediyorum
- - - Eklendi - - -
Haber sitelerine AA'nın mobil sitesi var onu da ekleyebilirsin
arkadaşlar hd seyir sadece android teller içinmi yoksa n95 lede izleyebilirmiyim ben n95 e fullfilmden film indirip tel i tv ye baglayıp izliyorum görüntü biraz bozuluyor ama idare eder film in gece sahnrleri ve karanlık ta özellikle görüntü bozuluyor daha kaliteli film indirebilecegim siteler varmı acaba tavsiyeleriniz i bekliyorum teşekkürler
eyvallah sağolasın file upload aLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunuda ekle
hani diyorum tv ye baglayınca görüntü kalitesi düşüyor avi mp4 den dahamı kaliteli cepten girip avi film indirebilecegim bir site varmı acaba
dostum zaten söylediğin sitede 2 seçenek oluyor genelde 3gp ve 4gp, kaliteli olanı indirirsen sorun çıkmaz
daha kalitelisi derken ne bekliyorsun biraz aç istersen
eğer pc varsa pc ye "Maxthon 3" tarayıcı indir, film sitelerinden filmi açtıktan sonra filmin üstüne gel ve kaydet seçeneği çıkacak kaydet ve telefonuna at kaliteli bir şekilde seyredebilirsin bu şekildede
hani diyorum tv ye baglayınca görüntü kalitesi düşüyor avi mp4 den dahamı kaliteli cepten girip avi film indirebilecegim bir site varmı acaba
dostum zaten söylediğin sitede 2 seçenek oluyor genelde 3gp ve 4gp, kaliteli olanı indirirsen sorun çıkmaz
daha kalitelisi derken ne bekliyorsun biraz aç istersen
eğer pc varsa pc ye "Maxthon 3" tarayıcı indir, film sitelerinden filmi açtıktan sonra filmin üstüne gel ve kaydet seçeneği çıkacak kaydet ve telefonuna at kaliteli bir şekilde seyredebilirsin bu şekildede
- - - Eklendi - - -
tvrehberi.mobi istersen ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?