[Mobile Effort] Message In Time v1.01(34) S60v3/S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Mobile Effort] Message In Time v1.01(34) S60v3/S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
[Mobile Effort] Message In Time v1.01(34) S60v3-S^1-S^3 Unsigned TR - MaxiPDA [noss_bar]

Bir mesajı istediğiniz tarih ve saatte otomatik olarak göndermeye yarayan uygulamadır.

Reklam olsun azıcık :)

Sabah kalkıp sevgilinize veya arkadaşınıza günaydın mesajı yazmak zor mu geliyor bu uygulama ile her sabah sevgilinize veya arkadaşlarınıza otomatik mesaj attırabilirsiniz...

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sinanaa, MahsunCooL, eray yalın ve 8 diğerleri

'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kardeşim bu uygulamayı çok beğendim madem böyle birşey varmış nieden daha önce çeviri isteğinde bulunmadın listenin başına alırdım ben bunu yaa telelfonda mesaj yazmaktan nefret ediyorum bunda yaarla saati zamanı hopp mesaj gitti percfect

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
'Sefer

'Sefer

Üye
kardeşim bu uygulamayı çok beğendim madem böyle birşey varmış nieden daha önce çeviri isteğinde bulunmadın listenin başına alırdım ben bunu yaa telelfonda mesaj yazmaktan nefret ediyorum bunda yaarla saati zamanı hopp mesaj gitti percfect

gördüğüm gibi paylaştım valla kardeşim :) evet ya çok güzel saniyesi saniyesine zaman ayarı yapıp gönderiyorsun sabahları bazen geç kalktığımda sevgilimden trip yemekten kurtuldum :D :D

• Beğen

kaanblood

Üye

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Teşekkürler. Harika bi uygulama :oke:

koray777

koray777

Üye
Özel gün ve gecelere önem verenler için çok güzel bi program. Mesela arkadaşının doğum gününü ilk sen kutlamak istiyosun, gece 00:01'e mesajı ayarlıyosun mesaj o saatte gidiyor. Öte yandan arkadaş madem o kadar kıymetli o saate alarmı kurup bizzat aramak daha güzel ama o saatte de insan aranır mı ayrı mesele. Aman bea ne haliniz varsa görün :D

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :oke:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:yuru

ismail010

Üye
eyvallah :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
teşekkürler...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
teşekkürler çok yararlı bir uygulama

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ewet faydalı

mqeen

mqeen

Üye
[Mobile Effort] Message In Time v1.01(34) S60v3-S^1-S^3 Unsigned TR - MaxiPDA [noss_bar]

Bir mesajı istediğiniz tarih ve saatte otomatik olarak göndermeye yarayan uygulamadır.

Reklam olsun azıcık :)

Sabah kalkıp sevgilinize veya arkadaşınıza günaydın mesajı yazmak zor mu geliyor bu uygulama ile her sabah sevgilinize veya arkadaşlarınıza otomatik mesaj attırabilirsiniz...

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.​

Çok saoL daha önce aklımdan böyle bişey geçti ama dedim olmaz herhalde kimse yapmaz tsklr. :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt