Mobile AntiVirus Security PRO v3.2.4

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Mobile AntiVirus Security PRO v3.2.4
Market Link=>
Gereken Android=> -

kemal_gs

Üye
teşekkurler emeginize saglık ram durumunu nasıl peki bunun..

• Beğen
Tepkiler: Buğra

123emin987

Üye
:tşk:

• Beğen
fthakan

fthakan

Üye
Sonu zip.exe millete vieusmu yukleteceksin admin konuyu kapat ve uyeyi banla lutfen

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
tsk

• Beğen
fthakan

fthakan

Üye
bunda gülecek bişey yok ben uyarı amacıyla soyledim konuyu ekleyen üye denemeden link koymuş olabilir.Ben indirirken zip.exe uzantılı dosya indirdi bu şüpheli bir durum ben teknolojiden anlamayan biri değillim neyin ne olduğununda çok iyi farkındayım mod diye hata olmayacak diye bişey yok her insanın bazen dikkatinden bişeyler kaçabilir onun için bütür konulara gülmek yerine hassasiyet göstermen gerekirdi.

• Beğen
dogukan-

dogukan-

Üye

• Beğen
sony experia s

sony experia s

Üye
teşekürler

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
bunda gülecek bişey yok ben uyarı amacıyla soyledim konuyu ekleyen üye denemeden link koymuş olabilir.Ben indirirken zip.exe uzantılı dosya indirdi bu şüpheli bir durum ben teknolojiden anlamayan biri değillim neyin ne olduğununda çok iyi farkındayım mod diye hata olmayacak diye bişey yok her insanın bazen dikkatinden bişeyler kaçabilir onun için bütür konulara gülmek yerine hassasiyet göstermen gerekirdi.
dosya sorunsuz iniyor siz oradaki yazıdaki tiki kaldırın yoksa reklamlardan gelen dosya inmiştir güvenilir olmayan kaynakları paylaşmayız :spr

bilgehantola

bilgehantola

Üye

• Beğen