najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler dostum ne fark var öbüründen translate yapamıyorum malum mobillik
Yaw bu pro. işletim sistemini felan çökertir mi ki ???
İngilizceyle hiç aram olmadı anlıyorum ama konuşamıyorum portekizli biriyle tanıştım baya sohbet muhabbet ingilizce tabi zor oldu ama oldu sonra ben zar zor konuşurken adamla üniversiteli böyle keçi sakallı bir artist geldi yanında kız var ya bi de baktım adamla çatır çatır konuşuyo kendimi kötü hissettim sende ezdin şimdi beni hırs yaptım öğrenecem
bu babylon mu buda düzgün çevirmemişMobil Temizleyicisi, temiz tüm bu gereksiz dosyaları yalnızca yer tutuyor. Çünkü anlaşma imzalaması gerekir veya ele geçirilen telefon. Not: %100 ingilizce uyarı: dikkat ile devre dışı bırakır, ara pencere öğesi.
ilk yorumun açıklaması babylon saolsun google kafasına göre takılıyor
teşekkürler
Tesekkurler
sagoln hocam
ne ezmesi canım sende sen bakma bana bende yazışmada iyiyim kelime haznem oldukça geniştir kendi kendime geliştirdim sözlüklerden cümle kurması idare eder ama konuşmaya gelince resmen dilim tutuluyohiç pratiğim olmadığından hatta bi kere bodrum turgutreis te çalışırken bi akşam bi grup genç durakta bekliyodu kızlardan biri çağırdı yanına bodruma nasıl gidebiliriz diye sordu aslında tarif edebilecem ama ağzımdan tek kelime çıkamıyo resmen tutuldum kaldım elimle bodrum yönünü gösterdim gittim ha dediğim gibi yazışmada iyiyimdir face de falan önceden hep gavurlara takılır onlarlan konuşurdum fazla sözlüğe gerek duymazdım bazen bilmediğim bi kelime çıkardı anca o zaman sözlük. hatta face de bi ara 6 ay kadar italyan asıllı bi amerikalıyla konuşmuştuk oda 3 çocuklu dul çıktı ama hoşuma gitmişti walla evlenme bile teklif ettim rahat ve açık bi şekilde konuşabiliyodum dürüst anlayışlı iyi biriydi bide sewgilisi vardı sonar baktım olmayacak sewgilisinden bi çocuğu daha oldu muhabbeti kestim sewgilisi olmasa ben ayarlardımda onu neyse bu arada konuyu sapıttırdım yaa
bende birtek temalarla falan ilgileniyosun sanmıştım naptın hacı sen
Teşekkürler
arkadaşlar önceki versiyonu kullaniyorum gayet bsşarılı. Ama buldaki ve tarayıcıdaki google'ı kaldırıyor söylim. Tek hatası bu.
duygusal bir program olsa gerek.
- - - Eklendi - - -
bu konu temalardan önceydionu bıraktım sıkıntıdan tema paylaşımlarına başladım türklerle sohbet etmek zevk wermiyo hep dengesiz yalan dolan tipler çıkıyo karşıma o yüzden hiç muhatab olmam. yabancılar daha dürüst bence içlerinden %10 anca çıkar yalan söyleyen onlarla daha rahat konuşabiliyosun. artık hiçbiriyle uğraşmıyom sanal ortam nede olsa gerek yok artık maxicep e takılıp sizlerle muhabbet ediyoz e ben kapatayım artık bu konuyu dimi
- - - Eklendi - - -
rica ederim
- - - Eklendi - - -
ben hala bunu yüklemedim eskiyi kullanıyorumbi ara deiştiririm ama o bahsettiğin sorunu bana yaşatmadı saolsun o konudaki yorumları okudum hep dediğin gibi bu sorunu yaşayan çok kişi war. benim hala duruyo orası artı defalarca kullandım proyu. Acaba ben paylaştım diye bana kıyakmı geçiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?