HLSpAwN Üye 6600 ile 6630 arasında da başarısız oldu. 6630 ya bağlantı hatası diyor, yada tam bağlantıyı kabul ettiğinde kapanıyor.
6600 ile 6630 arasında da başarısız oldu. 6630 ya bağlantı hatası diyor, yada tam bağlantıyı kabul ettiğinde kapanıyor.
dj_scorpion Üye Konu Sahibi Originally posted by HLSpAwN@Oct 16 2005, 05:00 AM 6600 ile 6630 arasında da başarısız oldu. 6630 ya bağlantı hatası diyor, yada tam bağlantıyı kabul ettiğinde kapanıyor. [post=192137]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... 6600 lar arsında denedim calışıo fakat 6630 ile deneme yapmadım ayrıca ilginiz için tesekkurler
Originally posted by HLSpAwN@Oct 16 2005, 05:00 AM 6600 ile 6630 arasında da başarısız oldu. 6630 ya bağlantı hatası diyor, yada tam bağlantıyı kabul ettiğinde kapanıyor. [post=192137]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... 6600 lar arsında denedim calışıo fakat 6630 ile deneme yapmadım ayrıca ilginiz için tesekkurler
CrAzY_ErCaNN Üye Arkadaslar kusura balmayında ben bu ısı anlamadım bana guzelce anlatabılecek var mı.Cok ıyı bır programa benzıyomus cok merak ettım lutfen
Arkadaslar kusura balmayında ben bu ısı anlamadım bana guzelce anlatabılecek var mı.Cok ıyı bır programa benzıyomus cok merak ettım lutfen
^^AnaCOnDA^^ Üye yaaa ben de giremedim biz bu programı wep cam olarakta kullanabilirmiyiz? ŞİMDİDEN THANKS
dj_scorpion Üye Konu Sahibi bilmiyorum şu ana kadar webcam olarak kullanmadım zaten webcam olarak kullanmak istiyorsan bununiçin gerekli programlar dosyalarda var baka bilirsin
bilmiyorum şu ana kadar webcam olarak kullanmadım zaten webcam olarak kullanmak istiyorsan bununiçin gerekli programlar dosyalarda var baka bilirsin