Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Herhangi bir sorun olmamalı yakın zamanda sifre değiştirdiyseniz onla alakalı olabilir AkiliBidik için kayıtlı mail adresine sıfırlama maili gönderiniz ve tapatalk ile bilgisayardan aynı sifreyle girmeye calisinizBenimki istek : Tapatalk dan AkiliBidik hesabıma girebiliyorum ama bilgisayardan giremiyorum o yüzden bu hesabı açtım problem nedir ? Mobiden oluyor. Lütfen pc den de girebiliyim.
Şu an olmaması lazım bir eklentiden dolayı yapıyordu simdilik pasif yapmıstım dün, düzeltiyorum sorunu.şu anda mobile light sürümde c3 00 ile şöyle bir sorunla karşılaştım.Tüm tarayıcılarda aynı sorun devam ediyor.
exception occurred: array_intersect():
Argument #1 is not an array in /home/
maxicep/public_html/forum/library/Sedo/
ToggleME/Listener.php on line 477
1. XenForo_Application::handlePhpError()
2. array_intersect() in Sedo/ToggleME/
Listener.php at line 477
3. Sedo_ToggleME_Listener::forcePostbitExtraInfoDisplay
() in Sedo/ToggleME/Listener.php at line
304
4. Sedo_ToggleME_Listener::template_postrender
()
5. call_user_func_array() in XenForo/
CodeEvent.php at line 58
6. XenForo_CodeEvent::fire() in XenForo/
Template/Abstract.php at line 195
7. XenForo_Template_Abstract->render() in
XenForo/Template/Public.php at line 110
8. XenForo_Template_Public->render() in
XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at
line 119
9. XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic-
>renderContainer() in XenForo/
FrontController.php at line 604
0. XenForo_FrontController->renderView() in
XenForo/FrontController.php at line 158
1. XenForo_FrontController->run() in /home/
maxicep/public_html/forum/index.php at
line 13
Portalda ne gibi sorun var ?portal sorunlu onun haricinde @asigsasi nin yazdıklarını düzeltirseniz memnun oluruz...
Tema zaten ingilizce degil, hangi bölümden bahsediyorsunuz? Vrsa eksik biryer belirtirseniz hemen Türkçeleştirebiliriz,bu konuda çabalıyoruz.Mobil olarak forumla ilgili sıkıntım yok cunku tapatalk kullaniyorum ama pc den girince forum cok soguk bi tema icerisinde hadi guzel diyelim bari temayi tr yapsanizda yeni gelenler icin zorluk olmasa iyi olur
bugün daha sayfa tamamen yüklenmiyor sürekli dönüyor yineŞu an olmaması lazım bir eklentiden dolayı yapıyordu simdilik pasif yapmıstım dün, düzeltiyorum sorunu.
Portalda ne gibi sorun var ?
Tema zaten ingilizce degil, hangi bölümden bahsediyorsunuz? Vrsa eksik biryer belirtirseniz hemen Türkçeleştirebiliriz,bu konuda çabalıyoruz.
Opera tarayıcıda sayfa sürekli yükleniyor gibi görülmesi, google adsense reklam kodlarının asenkron yapıda olmasından kaynaklanıyor, sayfalar kesinlikle tamamen yükleniyor üstte yüklenme çubugunun hala dönüyor olması sizi yanıltmasın
portalda bir link üzerinde basılı tutuyorum tüm sayfayı tek link gibi görüp seçiyor...Şu an olmaması lazım bir eklentiden dolayı yapıyordu simdilik pasif yapmıstım dün, düzeltiyorum sorunu.
Portalda ne gibi sorun var ?
Tema zaten ingilizce degil, hangi bölümden bahsediyorsunuz? Vrsa eksik biryer belirtirseniz hemen Türkçeleştirebiliriz,bu konuda çabalıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?