MobilCARD kartvizit rehber programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

creativeturk

Üye
    Konu Sahibi
MobilCARD kartvizit rehber programı
Öncelikle belirteyim programı kendim için yazmıştım sonradan paylaşmaya karar verdim :D

Sizde benim gibi cebinizde, cüzdanınızda kartvizit taşımaktan ve kaybettikten sonra acaba nereye koydum demekten sıkıldıysanız işinize yarayacak bir program. Programın amacı kartvizitteki bilgileri cep telefonuna kayıt etmektir. Yapmanız gereken tek şey adı soyadı numarası ve email adresini kısmını doldurmak dilerseniz resimde ekleyebilirsiniz.

Desteklenen modeller : Samsung monte ve star da bizzat test ettim düzgün çalışıyor. Aslında 240*400 ekran çözünürlüklü ve java destekleyen tüm modellerde çalışır Samsung olması şart değil :)

Download linki aşağıdadır.

İndirdikten sonra düşünce ve fikirlerinizi paylaşırsanız daha güzel ve düzgün bir version halina getirebilirim şimdiden teşekkürler.

(Önemli: Programda ekle butonuna tıklayıp hiç bir şey yazmadan başka bir butona basarsanız boş bir satır ekler daha sonra o boş satırı silebilirsiniz sebebini bende çözemedim daha :) ama olsun )

creativeturk

Üye
    Konu Sahibi
bil kaç bişey yazsanız süper olur prg hakkında ona göre bende düzenlemelerimi yapar + - lerimigörürdüm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt