tempestshine
Üye
Mobil Yardım
Vodafone Mobil Yardım uygulamasını teknik destek arkadaşımızın sizi yönlendireceği PC için
Program indirimleri ücretsizdir. Mobil yardım esnasında kurulan data bağlantısı da ücretsizdir. Örneğin: Mobil Cihazınızda Aylık Cepnet paketi kullandığımızı düşünürsek bu durumda ek bir ücretlendirme yansımaz ve internet paketiniz üzerinden kullanım sağlayabilirsiniz(internet paketi yoksa bağlantı standart data tarifesi ile olacaktır) ya da PC'de modem üzerinden internet bağlantısı kuruyorsanız data bağlantınız normal sitelere bağlandığınız şekilde kullanılan paket program dahilinde olacaktır. 3. Parti sitelerden kurulacak uygulamaların indirilmesi ve kullanımından doğacak kullanımlar mevcut paketiniz üzerinden ücretlendirilecektir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve Mobil cihazlar için
ya da Uygulama Linkleri tabından kendi cihazınız için uygun olan linki seçiniz. Daha sonra 542'yi arayarak teknik destek uzmanının size özel tek kullanımlık vereceği pin kodu ile hizmet alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda ya da mobil cihazınızda 3G, Wifi gibi genişband bağlantı olması gerekmektedir. Program indirimleri ücretsizdir. Mobil yardım esnasında kurulan data bağlantısı da ücretsizdir. Örneğin: Mobil Cihazınızda Aylık Cepnet paketi kullandığımızı düşünürsek bu durumda ek bir ücretlendirme yansımaz ve internet paketiniz üzerinden kullanım sağlayabilirsiniz(internet paketi yoksa bağlantı standart data tarifesi ile olacaktır) ya da PC'de modem üzerinden internet bağlantısı kuruyorsanız data bağlantınız normal sitelere bağlandığınız şekilde kullanılan paket program dahilinde olacaktır. 3. Parti sitelerden kurulacak uygulamaların indirilmesi ve kullanımından doğacak kullanımlar mevcut paketiniz üzerinden ücretlendirilecektir.
- PC/MAC
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - Apple IOS iPhone/iPad
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - BlackBerry
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - Symbian
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - Windows Mobile