Mobil veri kapalı - varolan bağlantı yok !!

Sponsorlu Bağlantılar

buraq61

Üye
    Konu Sahibi
Mobil veri kapalı - varolan bağlantı yok !!
Mobil veri kapalı - varolan bağlantı yok baloncuğu çıkıyor durmadan üstte.oyun oynarken, bilmem ne yaparken, telefon tuş kilidine geçmiyor bu yüzden otomatik.:) var mı bunun hal çaresi

furkitare

furkitare

Üye
Kardeşim yüklediğin bir programdan yapıyordur . Hangi program olduğunu görmek için

Mobil Veriyi Aç > İnternete Bağlansın > Sonra şu yolu izle > Menü > Ayarlar > Bağlantı > Bağlantı yöneticisi

sonra etkin olan bağlantıya tıklarsın , aşağıda hangi uygulamanın bağlandığı yazar :)

catdog136

catdog136

Üye
e mail widgeti yapar bunu genelde. email widgetını aç alım sıklığını değiştir (benim manual almada mesela) sorunun hallolur :)

luckysleven

luckysleven

Üye
oynadigin oyun reklam iceriyordur harita arkada acik olabilir konum widgeti aktifse internet ister vsvs

asigsasi

asigsasi

Üye
Kardeşim yüklediğin bir programdan yapıyordur . Hangi program olduğunu görmek için

Mobil Veriyi Aç > İnternete Bağlansın > Sonra şu yolu izle > Menü > Ayarlar > Bağlantı > Bağlantı yöneticisi

sonra etkin olan bağlantıya tıklarsın , aşağıda hangi uygulamanın bağlandığı yazar :)

aynen bu şekilde yapman lazım

tempestshine

tempestshine

Üye
Sosyal ağ widgetları,mail widgetı ve konumum widgetları yapar bunu.Ayrıca bazı oyunlar ve uygulamalar reklamlar için internet bağlantısı isteyebilir.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yine konu açılıp soru soruluyor ve yine konu sahibi kayıp :hmmm
neyse birde cevap yazıyım, yukarıda söylenenleri yap :oke:

aleranol

aleranol

Üye
konu sahipliği önemli bir iştir katılıyorum

rosedaled3

rosedaled3

Üye
Arkadaşlar bunun hakkında bende birşey sormak istiyorum.Telefondaki bazı oyunları açacağım ama mobil veri kapalı olduğu için bir çok oyunu açamıyorum.Mobil veriyi açarsam para gider dimi ?

aliosman166

aliosman166

Üye
whatsapp da yapıyor yaa yok mu bu whatsapp ın bi çaresi?

hakan_710

hakan_710

Üye
yukarıdaki söylenenlere ek olarak küçük bir mod ile sürekli bu uyarınin çıkması engellenebilir fakat onun için de flash atman gerekli

tempestshine

tempestshine

Üye
app stop ile kapatabilirsiniz.

burakkk97

Üye
sorun whatsapp ise lestartstop diye bir uyg var onla da olur

adanalı1

adanalı1

Üye
​Sosyal ağlara gir .Tüm hesapları sil . Bu kadar :D ..

federico2424

federico2424

Üye
teli ac kapa dúzelio dostum

Üst Alt