Mobil veri kandirmacasi (vodafone)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Mobil veri kandirmacasi (vodafone)
Selam arkadaşlar. Vodafone internet paketlerinde kullandığınız veri miktarı yani 250 mb olsun 500 mb olsun vodafone bizi kandırıyor. Nasıl derseniz örneğin benim telefon nokia c7 ver veri takibi yapıyorum. Kullandığım miktar telefondaki ile vodafone müşteri hizmetlerindeki veri miktari birbirini tutmuyor. Siz ne diyorsunuz buna arkadaşlar.

everest22

everest22

Üye
Valla arkadaşim ben Cepnet250 kullaniyorum aylik sinirsiz 14 tl bağliyorum pcye bir ayda 27 gb girebiliyorum varsa 14 tlye 27 gb girebileceğim bir 3g sistemi git oraya idm diğer adiyla (internet download meneger) i patcheleyerek onuda premium yaptik yani anlican kuyruk oluşturuyorsun ve tek indirme seçeneğini seçiyosun böylece 6-7 dosya birden indirip zaman aşiminada uğramiyo biri bitince diğerine geçiyo pcyi 1 haftada falan 2 kere kapiyom masaüstü zaten pc testlerime göre 16-17 kba kadar çikabiliyo yani 12 saate 500mb indirebiliyo 12 saat mi yuh falan demeyin pc çok sessiz benim gece uyurken bi birakiyom sabah kalktiğimda 500mbi inmiş oluyo biraz gecikmelide olsa işlerimi rahat hallediyom üstelik kies air ile de dizüstüne ip yazarak usb kullanmadan bağlanabiliyorum mesela telefon içerde pcde indirme yapiyor onu 10 kbla sinirlandişriyorum içeri gidiyom zaten telefon şarjda oluy allahtan usbde ben forumlarda takiliyorum siz neyini beğenmediniz 15 kb 15 kb bağriyonuz kandiriyo diyonuz kardeşim madem HİZ İSTİYON YÜRÜ GİT TURKCELL SUPER ONLİNA 1000KB/SN 999 TL İDİ SANİRSAM GEÇ ONA KARDEŞİM GAYET HİZLİDİR KOTASİDA FİBERNET FİBER NET DİYE BAĞİRANLARA 20MB HİZ 4 GB KOTA AL SEN O KOTAYİ İYİ BİŞİLER DÜŞÜNÜRÜZ NOT HATLAR GECE DAHA TEMİZ OLDUĞU İÇİNMİDİR BİLMEM İDMYLE 20KBADA ÇİKİYO ARADA E ZATEN ÖNCEDEN 1MB HİZ KULLANİRDİM 80 KB DÜŞÜĞÜ BUDA KÖTÜLEYİN KÖTÜLEYİN VODAFONDEN BAŞKA SANKİ VAR SİNİRSİZ PAKET BUNUDA KAPATSİNLARDA sürünmeye devam : (

Uzun oldu baya okursan anlattim HERŞEYİ :)

- - - Eklendi - - -

BUNE LA PROFİLMİ DÜZENLEMEM LAZM 3310 YAZİO TELEFONDA ace plus :)

semihguney

semihguney

Üye
Selam arkadaşlar. Vodafone internet paketlerinde kullandığınız veri miktarı yani 250 mb olsun 500 mb olsun vodafone bizi kandırıyor. Nasıl derseniz örneğin benim telefon nokia c7 ver veri takibi yapıyorum. Kullandığım miktar telefondaki ile vodafone müşteri hizmetlerindeki veri miktari birbirini tutmuyor. Siz ne diyorsunuz buna arkadaşlar.

indirirken aynı zamanda veri gönderimi de oluyor , ikisini toplaman lazım . Vodafonun sitesine şifrenle giriş yaparsan orada görürsün gerçek veri miktarını

plusnettr

plusnettr

Üye
Hani birde şu kadar süre içindeki kullanımlar dahil değildir yazarlar işte o var. Sen sayarsın kotayı bağlantıyı kesince sisteme işlenir. Ayrıca sadece indirme degil, indirme + gönderme

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
şimdi kardeşim sen bunu yapabiliyorsun değil mi ya yapamayanlar ne olacak. Senin masaüstü bilgisayarın var laptopun var. Rahat rahat indiriyorsun. Ayda 27 gb indiriyorum 14 tl ye diyorsun bana söyler misin kardeşim. Elektrik faturası ne kadar geliyor aylik normalinden bi rahat 40-50 tl fazla geliyordur. Eğer bu kadar fazla elektrik parası verdikten sonra ttnet net limitsiz alırsın. Bir ayda indirdiğin 27 gb dosyayı 5 günde indirirsin. Şimdi sen dosya indiriyorsun. Ama biz indirmiyoruw. Sadece telefondan giriyorum. Birde benim aldığımda cepnet 250 ve en Az 25 tl yüklediğim için 250 mb veriyor. Telefondan tuş kombinasyonundan bakıyorum. Kullandığım miktara 80 mb örneğin vodafone mh 170 diyor. Şimdi bu tuş kombinasyonu da vodafone sistemine ait buna ne diyeceksin. Hak mi hukuk mu? Tamam sen karşılığını alıyorsun ya biz.

everest22

everest22

Üye
yook bitek kasanin fişi takili gerekmediği sürecce monitörü takmiyorum lap topu okulda şarj ediyorum fatura bizim evde kimse kalmadiği için 45 tl falan geliyor

- - - Eklendi - - -

yani sende haklisin o yüzden birşey diyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt