** mobil veri açma kapama widgeti yardım

Sponsorlu Bağlantılar

septisist

septisist

Üye
    Konu Sahibi
** mobil veri açma kapama widgeti yardım
bazı paylaşımlarda ekran görüntülerinde görüyorum, mobil veri açma kapama widget ı veya kısayolu var, nasıl bulabilirm, hacksiz orjinal belle yüklü C7

catdog136

catdog136

Üye
tut–indir menüde kapatma seçeneği var zaten?

septisist

septisist

Üye
    Konu Sahibi
tut–indir menüde kapatma seçeneği var zaten?

evet de o ap-tal menüyü açıyorum diye kısayol ekle yazısının çıkması veya sonuna kadar indirmezsen kapanması çok sinirimi bozuyo, ekranda olsa çok iyi olacak benim için,

bahsettiğin widget sanırım burda var fakat telefonunuzun hackli olması gerek http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-yeni-widgetler-sis-577680.html
evet var da hackli olması lazım işte, signed var mıdır acaba:bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar forumda freesigner diye bşr uygulama var kurun telinize signed derdiniz bitsin ama widgetlerin çogu hack ister signed olması sorunu çözmeyebilir hack yapmak istersenizde ki beş dakkanızı alır ve hiçbir zararı yok istediginiz zaman hacki kaldırabilirsiniz garantiyide etkilemez

projectmaximo

projectmaximo

Üye
evet de o ap-tal menüyü açıyorum diye kısayol ekle yazısının çıkması veya sonuna kadar indirmezsen kapanması çok sinirimi bozuyo, ekranda olsa çok iyi olacak benim için,

dostum telefonunu hacklesene neyden çekiniyosun?

catdog136

catdog136

Üye

kısayol ekle? Sonuna kadar indirme? Ben tutup aşağıya doğru fırlatıyorum hepsini çekmiyorum yani, gayet açılıyor ve kısayol ekle diye birşey çıkmıyor.. :S

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Signed widget bulmak zor :) Hack konusunda aklında soru işareti varsa BU KONUYA bir bak istersen :)

septisist

septisist

Üye
    Konu Sahibi
evet hacklemeye başladım ama konuda geçen "xplore kullanarak instalserverı c ye yükle" yi yapamıyorum bi yardımcı olsanız, installserver indirdim, xplore kurulu c'yi falan görebiliyorum ama installer server dosyasını nereye atacam xplore kullanarak nasıl yükleycem ayrıca c de boş yer yok yer açmak için neleri silebilirm offfffffff

TheMadness

TheMadness

Üye
Signed yapsanız bile yetmeyecektir. Çünkü widget değiştiriyorsunuz ve sertifikaların çoğu kısıtlı. Ya da yazılımı 'yeceksiniz

Febris

Febris

Üye

hack telefona bişey yapmaz hackleyın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet hacklemeye başladım ama konuda geçen "xplore kullanarak instalserverı c ye yükle" yi yapamıyorum bi yardımcı olsanız, installserver indirdim, xplore kurulu c'yi falan görebiliyorum ama installer server dosyasını nereye atacam xplore kullanarak nasıl yükleycem

bu konudakileri izle adım adım Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

septisist

septisist

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BÜTÜN SORUNLARI KENDİ KENDİME HALLETTİM :D TELEFONU HACKLEDİM :alkis

Üst Alt