Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
** mobil veri açma kapama widgeti yardım
Sponsorlu Bağlantılar
septisist
Üye
Konu Sahibi
** mobil veri açma kapama widgeti yardım
bazı paylaşımlarda ekran görüntülerinde görüyorum, mobil veri açma kapama widget ı veya kısayolu var, nasıl bulabilirm, hacksiz orjinal belle yüklü C7
evet de o ap-tal menüyü açıyorum diye kısayol ekle yazısının çıkması veya sonuna kadar indirmezsen kapanması çok sinirimi bozuyo, ekranda olsa çok iyi olacak benim için,
evet var da hackli olması lazım işte, signed var mıdır acaba
papakudioflu
Emekli Yönetici
arkadaslar forumda freesigner diye bşr uygulama var kurun telinize signed derdiniz bitsin ama widgetlerin çogu hack ister signed olması sorunu çözmeyebilir hack yapmak istersenizde ki beş dakkanızı alır ve hiçbir zararı yok istediginiz zaman hacki kaldırabilirsiniz garantiyide etkilemez
evet de o ap-tal menüyü açıyorum diye kısayol ekle yazısının çıkması veya sonuna kadar indirmezsen kapanması çok sinirimi bozuyo, ekranda olsa çok iyi olacak benim için,
kısayol ekle? Sonuna kadar indirme? Ben tutup aşağıya doğru fırlatıyorum hepsini çekmiyorum yani, gayet açılıyor ve kısayol ekle diye birşey çıkmıyor.. :S
Signed widget bulmak zor Hack konusunda aklında soru işareti varsa BU KONUYA bir bak istersen
septisist
Üye
Konu Sahibi
evet hacklemeye başladım ama konuda geçen "xplore kullanarak instalserverı c ye yükle" yi yapamıyorum bi yardımcı olsanız, installserver indirdim, xplore kurulu c'yi falan görebiliyorum ama installer server dosyasını nereye atacam xplore kullanarak nasıl yükleycem ayrıca c de boş yer yok yer açmak için neleri silebilirm offfffffff
TheMadness
Üye
Signed yapsanız bile yetmeyecektir. Çünkü widget değiştiriyorsunuz ve sertifikaların çoğu kısıtlı. Ya da yazılımı 'yeceksiniz
evet hacklemeye başladım ama konuda geçen "xplore kullanarak instalserverı c ye yükle" yi yapamıyorum bi yardımcı olsanız, installserver indirdim, xplore kurulu c'yi falan görebiliyorum ama installer server dosyasını nereye atacam xplore kullanarak nasıl yükleycem