apac54
Üye
Mobil tv uygulaması ile bilgisayardan tv izlemek
şimdiden başlığa bakıpta içeriğe bakınca kızcağınıza eminim fakat bi rkaç yardıma ihtiyacım var ...
... ben bir sürekli 3G kullanıcı olarak ve vodafone sınırsız interneti kullanıcısı olarak elbet bazı yerlerde şikayetçiyim. Mesela internet 100 Mb dan sonra hız sınırı getirilmesi. İnternetten tabi tv izlemeye kalkısınca donmalar yaşanıyor. Çünkü hız sınırı geldikten sonra en fazla 16-17 Kb ile indirme hızına sahip oluyorsunuz. Şimdi sizi daha fazla sıkmadan konuyu açıklayayım
.
Bende 3G modem bulunmakta ve istediğim ayarları uygulamakta serbestim, bu sayede istersem mobil tv ayarlarını manuel olarak girebilirim. Anca mobil tv uygulaması bulamadım ve ayrıca onu çalıştıracak herhangi bir simulasyon bulamadım. Genelde symbian programlar rehabet gördüğünden symbian simulatör programlarını araştırdım fakat pek bişeye ulaşamadım. Sadece bulabildiğim Symbian SDK programı ( Symbian Oyun Ve Programlar Yazmak İçin Kullanılan Bir Yazılım Sistemi ) ile dosyaları çalıştırabilceğm ve bu uygulamada 600-700 MB civarlarında ve bunu 16-17 KB ile indirmek pek mümkün değil. Daha sonra Javaya yöneldim emulatörü buldum fakat vodafone mobil tv uygulamasını bulamadım ...
... Android e geçtim mobiltv uygulamasını buldum marketten fakat elimde android yüklü bir cihaz bulunmadığından indiremedim.Ya da eliniz rtsp:// adreslerini bilgisayardan açabileceğim bir program varsa, modemimin ayarlarını vodafone live yaparak rahatça tv izleyebileceğimden eminim .. 
Sizden ricam elinizde java vodafone tr mobil tv uygulaması ya da symbian emulatör bulunan ya da bu konu hakkında en az benim kadar ilgisi olan varsa yardımcı olması.
... ben bir sürekli 3G kullanıcı olarak ve vodafone sınırsız interneti kullanıcısı olarak elbet bazı yerlerde şikayetçiyim. Mesela internet 100 Mb dan sonra hız sınırı getirilmesi. İnternetten tabi tv izlemeye kalkısınca donmalar yaşanıyor. Çünkü hız sınırı geldikten sonra en fazla 16-17 Kb ile indirme hızına sahip oluyorsunuz. Şimdi sizi daha fazla sıkmadan konuyu açıklayayım
. Bende 3G modem bulunmakta ve istediğim ayarları uygulamakta serbestim, bu sayede istersem mobil tv ayarlarını manuel olarak girebilirim. Anca mobil tv uygulaması bulamadım ve ayrıca onu çalıştıracak herhangi bir simulasyon bulamadım. Genelde symbian programlar rehabet gördüğünden symbian simulatör programlarını araştırdım fakat pek bişeye ulaşamadım. Sadece bulabildiğim Symbian SDK programı ( Symbian Oyun Ve Programlar Yazmak İçin Kullanılan Bir Yazılım Sistemi ) ile dosyaları çalıştırabilceğm ve bu uygulamada 600-700 MB civarlarında ve bunu 16-17 KB ile indirmek pek mümkün değil. Daha sonra Javaya yöneldim emulatörü buldum fakat vodafone mobil tv uygulamasını bulamadım ...
... Android e geçtim mobiltv uygulamasını buldum marketten fakat elimde android yüklü bir cihaz bulunmadığından indiremedim.Ya da eliniz rtsp:// adreslerini bilgisayardan açabileceğim bir program varsa, modemimin ayarlarını vodafone live yaparak rahatça tv izleyebileceğimden eminim .. 
Sizden ricam elinizde java vodafone tr mobil tv uygulaması ya da symbian emulatör bulunan ya da bu konu hakkında en az benim kadar ilgisi olan varsa yardımcı olması.