Mobil TV ile ilgili sorularım var? Yardım Lütfen :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Girrffe

Üye
    Konu Sahibi
Mobil TV ile ilgili sorularım var? Yardım Lütfen :)
Arkadaşlar ben şu anda avea kullanıyorum..Avea'da tv izlemek gerçekten çok pahalı.
Avea'da günlük 35 kontor
Vodafone'da aylık 40 kontor.
-
Sadece avea'nın cimriliği yüzünden hattımı değiştireceğim.Turkcell ve Vodafone'u 3G bakımından kıyasladım.Vodafone galip çıktı gibi..
1-)3G için vodafone'a geçmemi tavsiye edermisiniz?
2-)Mobil TV izlerken sorun oluyor mu?yani memnun musunuz?
3-)Servise abone olunca bir paket seçmememiz zorunlu mudur?Değilse,paket seçmeden izlemek ile paketli izlemek arasındaki fark nedir?
3-)Birde 1 aylık ücretsiz mobil TV varmış..Ücretsiz TV biz abone olunca otomatik olarak mı aktif olacak yoksa bir paket seçince mi aktif olacak?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

kurtulus1

kurtulus1

Üye
Arkadasım vodafone ye gecmeni kesinlikle oneriyorum,vodafone cok ıyı bir operator olmakla birlikte insaflı ve hediyeleri bol olan operatordur.daha bugun 100 kontur yukledim,150 dakika vodafone den hediye geldi.turkcell gibi kazıkcı operatorden uzak durmanı oneririm...
1-kesinlikle tavsiye ederim
2-hic bir sorun olmuyor gayet guzel ve net bir sekilde izliyorum
3-servise abone olunca otomatikman standart pakete uye olmus oluyorsunuz
4-ücretsiz tv abone olunca otomatikman devreye girmiş olacak...

numaramı vodafone,a tasıdım ve cok memnunum...

Consul9

Consul9

Üye
ya bir ay sonra???

üstelik mobiltv için hatmı deiştireceksiniz???
örn:bnm arkdalarımın çoğu turkcell wodafone alırsam ne olur halim:)

kurtulus1

kurtulus1

Üye
Sen turkcel,de kazıklanmaya devam et arkadasım.100 kontur yukleyip her yone dakıkası 1 kontordur,butun arkadaslarını arayabilirsin...

Girrffe

Üye
    Konu Sahibi
ya bir ay sonra???

üstelik mobiltv için hatmı deiştireceksiniz???
örn:bnm arkdalarımın çoğu turkcell wodafone alırsam ne olur halim:)

sadece mobil tv için değil?
artık devir 3G devri.
Şu anda görünüyor ki Avea ve Turkcell 3G hizmetini doğru düzgün veremiyor..Hizmet hem kötü,hemde pahalı.
Vodafone'un gerek tarifeleri olsun,gerek kampanyaları olsun gerçekten çok iyi..
-
Yardımın için teşekkürler..en yakın zamanda gidip vodafone'ye geçeceğim.. :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Turkcell doğru kazıkçıdır ama servisleri de gayet güzeldir. Ben yine de Vodafone'a geçmeni tavsiye ederim

onatcan95

onatcan95

Üye
Turkcell doğru kazıkçıdır ama servisleri de gayet güzeldir. Ben yine de Vodafone'a geçmeni tavsiye ederim
arkadaşlar evet turkcell çok kazıkçıdır. ancak herşeye anında gerçekleştirir. vodafone da bazen işler karışabiliyor. mesela nokia 5610 turkcell mobil tv anında bağlanmıştı ayın 1inde hiç sorun yaşamadık ama vodafone da hala bağlanamadım. çok urştım ama hala test yapıyolarmış

sethaa

sethaa

Üye
Arkadaşlar ben şu anda avea kullanıyorum..Avea'da tv izlemek gerçekten çok pahalı.
Avea'da günlük 35 kontor
Vodafone'da aylık 40 kontor.
-
Sadece avea'nın cimriliği yüzünden hattımı değiştireceğim.Turkcell ve Vodafone'u 3G bakımından kıyasladım.Vodafone galip çıktı gibi..
1-)3G için vodafone'a geçmemi tavsiye edermisiniz?
2-)Mobil TV izlerken sorun oluyor mu?yani memnun musunuz?
3-)Servise abone olunca bir paket seçmememiz zorunlu mudur?Değilse,paket seçmeden izlemek ile paketli izlemek arasındaki fark nedir?
3-)Birde 1 aylık ücretsiz mobil TV varmış..Ücretsiz TV biz abone olunca otomatik olarak mı aktif olacak yoksa bir paket seçince mi aktif olacak?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

numaramı vodafone'a tasıdım ve cok memnunum..

1. Kesinlikle tavsiye ederim. BEn de Turkcell'den gectim ve ilk gunden bu yana 3G de dahil olmak üzere sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Tek bir gün bile problem yaşamadım. ÜStelik aylık tüm iletişim ihtiyacımı sadece 150 kontöre (27 TL) hallediyorum. 70 kontöre 250 mb internet paketi aldım, 35 kontöre 3000 mesaj paketi aldım, 40 kontöre mobil tv paketi aldım. 250 dk Vodafone hediye ediyor her ay, üstüne cep aran'a kayıt olup arandıkça kontör kazanıyorsun ve Avea gibi 50 sınırı yok. NE kadar aranırsan aran kazanıyorsun. 150 yükledim diye Vodafone içi 100 kontör ekstra hedye geldi. (TAbii Vodafone'un bu bonkörlüğü her ay devam eder mi bilemiyorum ) Ve hala kontörlerimi bitiremedim. Bu derecede yani. Ayrıca çekmeme, şebeke meşgul, vb. gibi bir problemle tek bir kez bile karşılaşmadım.

2. NOkia N79 kullanıyorum. Mobil tv izlerken herhangi bir problem olmuyor. Ustelik mobil tv izlemek sınırsız. Turkcell de mesela aynı fiyata veriyor ama aylık 20 saat sınırı var. (Turkcell mobil tv kullanan ve şikayetçi olan arkadaşlarım var. KAlitesinden pek memnun değiller. Benim Vodafone mobil tv ye imrenerek bakıyorlar. Artık bu fark telefondan mı, operatörden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bana göre Vodafone 3G'de gerçekten de farkını ve tecrübesini ortaya koydu.)

3. Servise abone olunca bir paket seçmen gerekiyor. Zaten 3 paket var. Biri standart paket, diğeri spor ve eğlence paketi. Bir de bunun ikisinin karışımı olan süper paket var. Bir de üstelik Vodafone Mobil TV servisine ilk kez abone olduğunuz takdirde, Mobil TV paket abonelikleri ilk 1 ay ÜCRETSİZ.

4. Yukarıda da dediğim gibi Vodafone Mobil TV servisine ilk kez abone olduğunuz takdirde, Mobil TV paket abonelikleri ilk 1 ay ÜCRETSİZDİR. Bununla birlikte, Mobil TV servisindeki diğer kanalları da 1 ay boyunca ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Yani hangi paketi seçtiysen diğer paketi de 1 ay ücretsiz hediye ediyorlar.

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
vodafone'dan 14.08.2009 tarihi itibari ile mobil tv'yi açtırdım ve bütün kanalları 1 ay yerine 3 ay boyunca ücretsiz izleyebileceğim hakkında mesaj gönderdi. Sizede böyle bir mesaj geldimi ?

bu arada yayın kalitesi ve ses kalitesi çok güzel.

Girrffe

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt