Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobil Tv Hiç İzleymedim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gazbakkal
Üye
Konu Sahibi
Mobil Tv Hiç İzleymedim
Telefonum Nokia N70 şu zamanakdar çok Uğraştım he defsında önce varsayılına erişim nokatasını kontrol edin Varsayılan erişim nokatasını Mobile Tv ,MMS,MVS Herşey Yaptım Olmuyor Olmuyor....
zibidi39
Üye
aynı problem bendede var su konuda uzman olan arkadslar ılk aıdmdan son adıma kadar yapılması gerekenlerı anlatabılırlermı acaba
Burakistan
Üye
aslında söylenecek fazla bir şey yok vodafone live ve vodafone mobil tv ayarlarını yaptıktan sonra linklerden Mobil tv ye girmesi lazım ama olmuyorsa Real playerden dene erişim noktasını mobil tv yap ama kesinlikle vodafone live ile yapma onunla karıştırma ...o da olmuyorsa sana tavsiyem Core Player dan dene...ha bir de Mms ve MVS yaptım yazmışsın mvs-mms ayarları ile mobiltv izlenmez o eski ayarlar sen mobiltv ayarlarını yapacaksın onu nereden bulacaksın vodafone sitesinde/my vodafone/telefon ayarları oradan telefona gönderebilirsin.MVS ve mms leri sil gitsin..ha o da olmadı ne yap Müşteri Hizmetlerine ulaş...yani bu iş karışık bir iş değil çok basit bir işlem ama onlar yardımcı olurlar...kolay gelsin