Mobil T.V. Saçmalıgı YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Mobil T.V. Saçmalıgı YARDIM
Daha once bu konuyu açmıstım avea'dan 1 saatlik mobil t.v. satın aldım,fakat mobil t.v sitesine girdigimde kanallar açılmadı,ben de muşteri hizmetlerini aradım telefonun uyumlu olmadıgını soyledıler ama avea sitesinde uyumlu oldugu yazıyo satmasını çok iyi biliyolar ama icraat yok.Bu t.v. Hakkımı program yukleyerek vs. Kullanma şansım var mı?Bilen arkadaslar yardım etsin lutfen:hmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
real playerle baglanacaksın ayarlar>uygulamalar>realplayer>akış bağlantısı ayarlarından avea interneti sececeksin tekrar dene olur.

MaxıMember

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?Telefonun ayarlarını falan bi de program yüklenmeli mi ben yapamadım tesekkürler.......

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ya senin yapman gereken akış bağlantısını kurmak opera ile gir siteye tv izlemek için video gibi yere tıklayınca orada akışı başlat diyecek ve real playerde açacak site üzerinden açmaz işte bunun içinde uygulama ayarlarından yada realplayerin üzerine gelip ayarlar diycen akış yazan yere girip bağlantı seçeceksin Wifi yada avea interneti seçecen

--------------- Ekleme ---------------

yada ovi mağazadan sbptv programını indir wifi ile bedava izlersin.

--------------- Ekleme ---------------

www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-...52-beta-s60v3-5-symbian9-x-signed-421360.html
Bak bu programıda kullanabilirsin Nadir abimizin güzel paylaşımlarından biridir.

ensfbtr

ensfbtr

Üye
Avea dan moblvizyon ayarlarını iste. *100# yi ara daha sonra 3-3 yap. ayarlar gelecektir. real player a gir. seçenekler bağlantı ayarları oradan da avea mobil vizyonu seç . bir de böyle dene .eğer telefonun s40 sa ayarları aldıktan sonra zaten girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt