Mobil Sitedeki Mesajlar Çok Geç Görünüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Sitedeki Mesajlar Çok Geç Görünüyor
Arkadaşlar tüm konularda olmasa da bazı konularda mesajı son gönderen kişinin adı ve saati olmasına rağmen giriyorum ama mesajı göremiyorum.
Bu sorun benim yazdıklarım mesajlarda da oluyor, mesajı yazıyorum ama son gönderen kişinin benim ismim olması gerekirken bu durum saatler sonra oluyor.
Site neden bu kadar ağır işliyor ve neden hala yenilikleri göremiyoruz??

Ozan

Ozan

Admin
Mobil sitede, normal sitede olduğu gibi herşey anlık olmalı. Acaba mobil cihazınız, mobil siteyi cache liyor da önceki sayfa görünümlerini mi gösteriyor size hızlı veri vermek amacıyla ... Seçeneklerden Yenile ye tıklayın bir de öyle gözlemleyin.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Ilgilenen kimseyi göremiyorum?

Ozan

Ozan

Admin
Dediğim gibi mobil tema dahil sitenin tüm temalarında, veriler anlıktır, gecikme söz konusu degildir ...
Tüm veriler gerçek zamanlıdır, ilk kez sizden duyuyorum böyle bir konu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende öyle bi sorun yok :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi mobil tema dahil sitenin tüm temalarında, veriler anlıktır, gecikme söz konusu degildir ...
Tüm veriler gerçek zamanlıdır, ilk kez sizden duyuyorum böyle bir konu

Saat 03.46'da sonuncu mesaj ozan diye yazan bir görünümde sabah 10 civarında giriyorum fakat yazıyı göremiyorum ancak öğleden sonra görebildim. (tabi bu dediklerim mobil için geçerli)

mstf_l

mstf_l

Üye
evet erkadasın dedigi sorun blr keresinde de benim de basıma gelmisti

Konuya atıyorum sonmesaj x kisisi tarafından diye gozukuyor ama girince o mesaj orada yok aynı kisinin bircok mesajıydı bu bahsettigim yazdıgı konularda ismi gozukuyor ama girince mesaj yok anca 1 gün sonra mesajını görebildim

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Demekki sorun sadece bende değilmiş, sadece ben ilk dile getirdim herhalde ondan sorun yok diyorlar :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Mesela mesajı saat 18.31'de yazdım fakat saat şu an 18.54 olmasına rağmen konu başlığında son gönderen mstf_l saat 6.38 diyor. Bunun sebebini ve çözüm yolunu merak ediyorum??

Ozan

Ozan

Admin
Sitenin normal temasında bir sorun yok degil mi ?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Ben mobil girdiğim için mobil'de aksaklıklar oluyor fakat normal siteyi bilmiyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Mobilde hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz?

Denedim hicbir temada sorun yok bende suanda.. Muhtemelen tarayicinizin onbelleginde kalan verilerdendir.. yani ben oyle dusunuyorum. Bir konuya cevabi yazdiktan sonra onbellegi gecmisi cerezleri vs. tum verileri temizleyip sonra bakin bakalim konuya gozukecek mi mesajiniz...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Mobilde hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz?

Denedim hicbir temada sorun yok bende suanda.. Muhtemelen tarayicinizin onbelleginde kalan verilerdendir.. yani ben oyle dusunuyorum. Bir konuya cevabi yazdiktan sonra onbellegi gecmisi cerezleri vs. tum verileri temizleyip sonra bakin bakalim konuya gozukecek mi mesajiniz...

Tamam dediğinizi deneyeceğim bakalım düzelecek mi?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Ön bellek ve çerezleri temizledim fakat herhangi bir düzelme olmadı. Herhangi bir tarayıcı kullanmıyorum sadece tele yer imi olarak kaydedip oradan giriyorum mobil siteye. Yok mu bir çözüm yolu ya da önerisi olan??

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Mobil tarayıcınız tekrar görüntülediğinizde güncel sayfayı çekmek yerine sayfayı bellekten çekiyorsa eski sayfa görünüyordur ve belli bir süre sonra bellekten sildiği için tekrar sayfayı güncel olarak alıyor ve size ondan düzgün hali görünüyor olabilir. Bu sorunu yaşadığınızda tarayıcınızdan sayfayı yenile dediğinizde düzelme olmuyor mu ?

Ozan

Ozan

Admin
Ön bellek ve çerezleri temizledim fakat herhangi bir düzelme olmadı. Herhangi bir tarayıcı kullanmıyorum sadece tele yer imi olarak kaydedip oradan giriyorum mobil siteye. Yok mu bir çözüm yolu ya da önerisi olan??
Yer imleri genelde tıklandıgında tekrar yüklenmez kapanan en son sayfanın görüntüsü gelir, sorunu kesinlikle sizden demek durumundayım tekrar zira birkaç farklı cihazdan denedim + bilgisayardan da mobile temayı seçip gezebiliyorsunuz sonucta ve sorun oladıgını görebilirsiniz, herşey anlık

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar dediğinizi deneyeceğim. Umarım sorun benden kaynaklı olur çünkü sorun tek kişide olursa çözümü daha kolay olur diye düşünüyorum.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Mobil tarayıcınız tekrar görüntülediğinizde güncel sayfayı çekmek yerine sayfayı bellekten çekiyorsa eski sayfa görünüyordur ve belli bir süre sonra bellekten sildiği için tekrar sayfayı güncel olarak alıyor ve size ondan düzgün hali görünüyor olabilir. Bu sorunu yaşadığınızda tarayıcınızdan sayfayı yenile dediğinizde düzelme olmuyor mu ?

Arkadasim sorunu tam 12den cozdun. Evet haklisin sayfayi yenileyince mesajlar gorunuyor. Bu yuzden once tebrik ediyorum sonra tesekkurlerimi iletiyorum.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Arkadasim sorunu tam 12den cozdun. Evet haklisin sayfayi yenileyince mesajlar gorunuyor. Bu yuzden once tebrik ediyorum sonra tesekkurlerimi iletiyorum.

Sorununun çözülmesi beni mutlu etti arkadaşım bende sana teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt