Mobil site

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asigsasi

asigsasi

Üye
acaba pm ile sorsak bi sakınca olurmu ki

Praet0r2

Üye
isa bence sırf senin için yapacak ozan çünkü dikkatimi çekti en çok sen bu konu üstüne duruyorsun

asigsasi

asigsasi

Üye
sırf ben istesem bu konuyu ben açardım sadece bu konunun üzerine biraz fazla düşüyorum çünkü kendimce sebebleri var dostum ne yani sen istemiyormusun :hmmm

Praet0r2

Üye
benim için olsada olur olmaz sada ama en çok sen istediğn belli bende senin için çıkarır dedim ayrıca tek bu konu değil bunla ilgili tüm konularda isteğin var ama olsa iyi olur bana öyle geliyor mobil siteyi senin azmin sayesinde çıkacak

asigsasi

asigsasi

Üye
bak kardeşim benim açtığım konuları ben hep cepten açıyorum onun için zorlanıyorum bi masaüstü bi mobile light arasında gidip geliyorum beğen butonunu kullanamıyorum ben şu an bunları yazarken bile cepten yazıyorum eğer benim bu kadar istemem seni rahatsız ediyorsa kusura bakma ve şikayet butonunu kullan

Praet0r2

Üye
rahatsızlık etmiyor aksine mutlu ediyor senin ısrarın sonucu mobil tema gelecek bizde kullanacağız bende isterim tabiki yeni siteyi ama 1 seneden fazladır gelecek diye bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

ayrıca sözlerim yanlış anlaşıldığı için senden özür dilerim

asigsasi

asigsasi

Üye
beni anlamaya çalıştığın için teşekkür ederim özür dilemene gerek yok kardeşim

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ozan a Pm atmıştım site ne zaman açılacak diye....
Cevap;
"bu hafta yayına alacağız" :alkis
:aha:

Ozan

Ozan

Admin
Evet arkadaslar, son zamanlarda bu konuya yogunlasmıs oldugumuzdan burayı bile takip edemez olduk, bu hafta yayına alıyoruz. Forumda son düzenlemeleri yapıyoruz ... :oke: Ana sayfa bitik durumda zaten

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
heyecanla bekliyoruz :D

asigsasi

asigsasi

Üye
Evet arkadaslar, son zamanlarda bu konuya yogunlasmıs oldugumuzdan burayı bile takip edemez olduk, bu hafta yayına alıyoruz. Forumda son düzenlemeleri yapıyoruz ... :oke: Ana sayfa bitik durumda zaten

ışte duymak istediğim cevap :alkis

• Beğen
Tepkiler: Praet0r2
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

hay sen çok yaşa Ozan abim :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Allaaaah :d

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Birşey soracağım maxicep in zaten mobil sitesi yok mu?Ben hep mobili kullanıyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
var ama bir çok özellik yok

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Ha tamam anladım.Beğen butonu falan yok.

hidayet02

hidayet02

Üye
Ha tamam anladım.Beğen butonu falan yok.

Mobil Sitesi Yok!
Mobil Tema ve Mobil Laight Tema Var.

Üyelerin Çoğunlukla Kullandığı Mobil Laight Tema. Bu Temada da Beğen Butonu Yok.

Bu Hafta Açılacak Olanda Mobil Site.
Adres Büyük İhtimal m.maxicep.com Yada maxicep.mobi Olacak...

İyi Forumlar...

cukuleaks

Üye
Mobilde neden begen butonu yok eklensin lutfen diye konu acacktimki burda mobil site diye bi konu gordum. Bence guzel bisey olicak mobilsite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt