mobil site yapıp para kazanabilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
mobil site yapıp para kazanabilirmiyim?
ee ne dersiniz böyle birşey mümkün mü

The East

The East

Üye
hiç mobil site işine girmedim oraya html kodlar bilgisayardaki gibi çıkıyormu google adsense ye üye ol dene bence

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
cebim.net var oradan kendıne cep sıtesı açabılırsın hemde reklam yayinlarsan haftalık odeme yapıyorlar ıster para ıstersen kontor karsılıgında alabilırsın ama reklamlar +18 reklamlarıdır haberın olsun ben sahsen koymadım cunku es dost var ayıp olur :)

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
yok bende yaptım ilaki +18 olmasına gerek yok al bak ama bir sorum olacak gerçekten para veriyor mu çünkü 2 gün oldu hala para 0,00

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Hayır KardeSim Boş iS bunLar Sade​Ce Vakit qeCrirSin KazanSan biLe ne Kadar Kazanmayı DüşünüOsun (=

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
google adsense en mantıklısi

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
google adsensede google üyelıği istiyo ve bende ne yaptıysam üye olamadım

Akva96

Akva96

Üye
arkadaşlar onu bunu bırakında sitede para kazanmak öyle basit bir olay olmuyor malesef.
bir kere güncel paylaşım yapman lazım bunun içinde günde 6-7 saat bu işe kafa yorman lazım
Siteyi aktif hale soktuğun zaman sürekli tema felan atmamak lazım siteye yenilik yapacaksan kapatman lazım
Lazım Lazım lazım....

forcerecon

forcerecon

Üye
Bu zamanda en kazançlısı mobil site.Bizzat bu işin içindeyim ve aylık net 400 TL kazancım oluyor.Mobil sitedeki en büyük avantajınız rakipleriniz web siteleri kadar fazla değil.Ve google aramalarında(mobil aramalarda) ilk sıralarda çıkma şansınız bi hayli yüksek.Eğer micro ödeme veya kazankazandir gibi firmalarla iş birliği yaparsanız hem güvenli hemde hızlı para kazanabilirsiniz.Ayrıca mobil siteler fazla güvenlik ve uzmanlık gerektirmiyor.Saten her html bilgisi olan site açmaya çalışıyor.Kısacası rakipleriniz çoğalmadan yerinizi alın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt