Mobil site kullanimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Mobil site kullanimi
Mobil olarak yazdigimiz mesajlarda / açtigimiz konularda mobil oldugumuzu gosteren bir ibare olsa nasil olur acaba?

Burak

Üye
çok süper olur. :D

----------Eklendi @ 01:27:09 ---------- Yazıldı @ 01:26:08 ----------

ama bunu telefon modeli yazıcak sekılde olmasa daha ıyı olur olucaksa.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Telefon modeli niye yazsin Burak :) mesela bir mesaj yazdin bu konuya pc gorunumunde mesajin altinda (bu mesaj mobil surumde atilmistir diye) bir ibare olabilir zor bisey degil bilgilendirici olur hem

• Beğen
Tepkiler: By Burhann 2010

Burak

Üye
Abi şu manada dedim, bazı yerlerde telefon modeli yazılması tercih edılıyor.
Forumumuz genelinde androidci ve symbiancı çatışması olduğu için tel. Modeli yazılması örneğin "bu mesaj nokia c7yle atıldı" seklinde bu çatışma hali dahada kızışabilir laf atmalar vs. :)

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Onunla kim ugrascak burakcim pcden mobil surumu bile kullansan dedigim sey olur :)

Zaten telden mobil surum kullaniliyor genelde hemen basit birsey olsa iyi olur tel bilgisine gerek yok :)

Tabii yonetim ne der gormek lazim

Burak

Üye
dediğin şekilde çok güzel olur abi. Destekliyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
olabilir

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tapatalk programi var ve sanirim her sistemle uyumlu.. yonetim eger maxicep adina tapatalk a uye olup forumu eklerlerse bizde bu programla hem foruma daha rahat girmis oluruz hemde mesaji nerden gonderdigimiz belli olur.. ayrica programdan ayarlanabiliyor nerden yazmasini isterseniz.. yani bu mesaj uzaydan gonderildi bile yazabilirsiniz:) tek gerekli olan sey forumu tapatalk a entegre etmek..

• Beğen
Tepkiler: greenmile

ali16_73

Üye
bu siteden birşey indirilmiyomu

SHS

SHS

Üye
olabilir belki gören video ve resimleri link olarak paylaşır, alıntı yapamıcamızı anlar, mağduruz :(

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
iyi olur

Astrosman

Astrosman

Üye
Evet iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt