zaza Üye Burak' Alıntı: yenı mesajlarda herhangı bır konuya sonuncu mesaj basıyorum yınede ılk sayfaya atıyor Genişletmek için tıkla ... ama sadece operada oluyor ucweb kullananlarda sorun yok
Burak' Alıntı: yenı mesajlarda herhangı bır konuya sonuncu mesaj basıyorum yınede ılk sayfaya atıyor Genişletmek için tıkla ... ama sadece operada oluyor ucweb kullananlarda sorun yok
Burak Üye ayrıca konulara normal kategorıden grıyorum konu ısmıne tıklıyorum sonuncu sayfayı acılıyor ----------Eklendi @ 10:15:50 ---------- Yazıldı @ 10:15:14 ---------- zaza' Alıntı: ama sadece operada oluyor ucweb kullananlarda sorun yok Genişletmek için tıkla ... evt bende opera var
ayrıca konulara normal kategorıden grıyorum konu ısmıne tıklıyorum sonuncu sayfayı acılıyor ----------Eklendi @ 10:15:50 ---------- Yazıldı @ 10:15:14 ---------- zaza' Alıntı: ama sadece operada oluyor ucweb kullananlarda sorun yok Genişletmek için tıkla ... evt bende opera var
zaza Üye Burak' Alıntı: ayrıca konulara normal kategorıden grıyorum konu ısmıne tıklıyorum sonuncu sayfayı acılıyor ----------Eklendi @ 10:15:50 ---------- Yazıldı @ 10:15:14 ---------- evt bende opera var Genişletmek için tıkla ... sana tavsiyem ucwebtir çünkü sadece yönlendirme hataları ile sınırlı değil birçok hata var opera kaldırmıyor demekki ----------Eklendi @ 11:20:06 ---------- Yazıldı @ 11:17:46 ---------- hatta sen biliyormusun normal siteyi cepten görebilirsin ucwebin bazı ayarlarıyla oynadınmı tamamdır cep görünümü süper hızla açılır ama mobil görünümde operada beklediğin süre boyunca normal siteyi mobil modda kolayca açabilirsin
Burak' Alıntı: ayrıca konulara normal kategorıden grıyorum konu ısmıne tıklıyorum sonuncu sayfayı acılıyor ----------Eklendi @ 10:15:50 ---------- Yazıldı @ 10:15:14 ---------- evt bende opera var Genişletmek için tıkla ... sana tavsiyem ucwebtir çünkü sadece yönlendirme hataları ile sınırlı değil birçok hata var opera kaldırmıyor demekki ----------Eklendi @ 11:20:06 ---------- Yazıldı @ 11:17:46 ---------- hatta sen biliyormusun normal siteyi cepten görebilirsin ucwebin bazı ayarlarıyla oynadınmı tamamdır cep görünümü süper hızla açılır ama mobil görünümde operada beklediğin süre boyunca normal siteyi mobil modda kolayca açabilirsin