pRime.
Üye
evet simdi eskisine gore cok daha iyi... fakat nicklerin altina ufakta olsa avatarlarinin ve rutbesinin gorunmesi daha iyi olur bence..
Katılıyorum.
evet simdi eskisine gore cok daha iyi... fakat nicklerin altina ufakta olsa avatarlarinin ve rutbesinin gorunmesi daha iyi olur bence..
Yapılacak evet daha düzenlenecek çok yeri varΕthnic;3353407' Alıntı:evet simdi eskisine gore cok daha iyi... fakat nicklerin altina ufakta olsa avatarlarinin ve rutbesinin gorunmesi daha iyi olur bence..
Her mobil sürümün altında, bilgisayar görünümüne (orjinal hale dön) seçenekleri mevcut.Bilgisayardan mobil sürümle girdim. Şimdi bilgisayar görünümüne geçemiyorum. Bir fikri olan var mı?
-----
Mozillayı kapatıp açtığımda düzeldi
Mobil tasarım forum özellikleri kullanım açısından kısıtlı arkadaşlar, ki mobil sürümün mantığı burda aslında. Ziyaretçi mesajları mobil sürüme dahil edilir mi bilmiyorum, Ozan tam bir açıklama yapana kadar forumu tüm özellikleriyle kullanmak için Alpha görünümünü kullanmanızı önerebilirim.
Zamanla gelişir mesela örnek olarak şunu göstereyim facebook'un mobilinde video izleyemezsiniz buda öyle işte bazı şeyler hep kısıtlıdır
Tam olarak örnek vererek yönlendirme hatasını açıklarsanız çözüm üretmeye çalışalım