Mobil Site Hayırlı Olsun...

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
Εthnic;3353407' Alıntı:
evet simdi eskisine gore cok daha iyi... fakat nicklerin altina ufakta olsa avatarlarinin ve rutbesinin gorunmesi daha iyi olur bence..
Yapılacak evet daha düzenlenecek çok yeri var
Bilgisayardan mobil sürümle girdim. Şimdi bilgisayar görünümüne geçemiyorum. Bir fikri olan var mı?:D
-----
Mozillayı kapatıp açtığımda düzeldi
Her mobil sürümün altında, bilgisayar görünümüne (orjinal hale dön) seçenekleri mevcut.
Lütfen dikkatli bakın

Burak

Üye
bence mesaj ve begenı sayımızda gorunmelı. Ayrıca profıl mesajlarımıza nereden bakıyoruz zıyaretcı mesajları yanı. (mobıl de)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mobil tasarım forum özellikleri kullanım açısından kısıtlı arkadaşlar, ki mobil sürümün mantığı burda aslında. Ziyaretçi mesajları mobil sürüme dahil edilir mi bilmiyorum, Ozan tam bir açıklama yapana kadar forumu tüm özellikleriyle kullanmak için Alpha görünümünü kullanmanızı önerebilirim.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Mobil tasarım forum özellikleri kullanım açısından kısıtlı arkadaşlar, ki mobil sürümün mantığı burda aslında. Ziyaretçi mesajları mobil sürüme dahil edilir mi bilmiyorum, Ozan tam bir açıklama yapana kadar forumu tüm özellikleriyle kullanmak için Alpha görünümünü kullanmanızı önerebilirim.

Mobil site biraz daha işlevsel olsa mükemmel olacak. Örneğin: beğenme sistemi, profil bilgisi, bildirim sistemi gibi...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Mobil light temasında logomuz yok abi ?

zaza

zaza

Üye
Zamanla gelişir mesela örnek olarak şunu göstereyim facebook'un mobilinde video izleyemezsiniz buda öyle işte bazı şeyler hep kısıtlıdır

Burak

Üye
Zamanla gelişir mesela örnek olarak şunu göstereyim facebook'un mobilinde video izleyemezsiniz buda öyle işte bazı şeyler hep kısıtlıdır

yoo ben ızleyebılıyorum :,D

Puck

Puck

Üye
site kisa ve oz olmus sayfalar hemen aciliyor boyle iyi :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Daha yeni hayata girdi, önce yeni tema ve alpha versiyonu tam otursun , mobil de düzenlemeye gidilecektir.

crusaderr

crusaderr

Üye
ya pc görünüme geri dönülmüyor forum ayarlarına giremiyorum.
Hata veriyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tekrar dener misiniz? Ayarlarınızda küçük bir değişiklik yaptım.

CK1991

CK1991

Üye
mobil temayı denemedim ama sanırım vbulletin'in yeni teması. gerçekten forum kullanımını kolaylaştıran değil zorlaştıran bir tema. sitenin tapatalk desteği var mı bilmiyorum varsa tapa talk ile bağlanmanızı öneririm.

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Hayırlı olsun :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bence gayet hoş olmuş bu şekilde. hem böyle mobilden çok hızlı bir şekilde forumdan faydalanabiliyoruz. Bi kaç ekleme ile fazla abartmadan çok daha verimli hale geleceğine inanıyorum . Ayrıca bu güzel hizmetlerden dolayı forum yöneticilerimize Teşekkür etmemek olmaz. Teşekkürler Maxicep.

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
join_23

join_23

Üye
mobil site çok pratik bence, çok hoş olmuş

hrn_07

hrn_07

Üye
bir sorunum var operadan giriyorum bir hata yok ama tel. un tarayicisindan giris yapiyorum yonlendiriliyorsuunuz sayfasi cikiyor ana sayfaya yonleniyor ama giris yapilmamis gozukuyor

Burak

Üye
yonlendırme hataları var.

Ozan

Ozan

Admin
Tam olarak örnek vererek yönlendirme hatasını açıklarsanız çözüm üretmeye çalışalım

Burak

Üye
Tam olarak örnek vererek yönlendirme hatasını açıklarsanız çözüm üretmeye çalışalım

yenı mesajlarda herhangı bır konuya sonuncu mesaj basıyorum yınede ılk sayfaya atıyor

Üst Alt