mobil site hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Εthnic

Εthnic

Üye

Opera mobile 10 u kullanın hiçbir reklam sorunu yok ... Mini kötü mobile daha rahat ve sorunsuz :)

opera mini nin sis olan versiyonunu kullaniyorum.. opera mobile cok guzel ama biraz agir calisiyor.. opera minide yazi boyutunu kucultup mobil gorunumu kapatip telefonu yatay olarak kullanip idare edecez artik..

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
opera 5
kullanıorum
mobil görünüm kapalı

pRime.

pRime.

Üye

Opera mobile 10 u kullanın hiçbir reklam sorunu yok ... Mini kötü mobile daha rahat ve sorunsuz :)

Haklısınız ama o da çok kota yiyor bir girişte rahat 5-6 mb gidiyor internet pakedi kulanmasam sorun değil ama evde wifili modem bulunmayınca sorun oluyor haliyle.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
vodafone cepnet aylık
kullanıorum sınırsız

jejep

jejep

Üye
vodafone cepnetle 45 gb veri indirenler var ya:D

jejep

jejep

Üye
:D var ya ben 1,5 gb yapabildim bi kız arkadaşım 2,5 gb yapıyordu

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Uzun zamandır aklımızda ayrı olarak mobil tasarım yapmak var arkadaşlar. Yaşanan sıkıntıların farkındayız. Ancak mobil site için bir müddet daha beklememiz gerekiyor, bu süre içerisinde alternatif yollar denemenizi önerebileceğiz sadece.

jejep

jejep

Üye
ucwebten herşey çok güzel oluyor:)

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Uzun zamandır aklımızda ayrı olarak mobil tasarım yapmak var arkadaşlar. Yaşanan sıkıntıların farkındayız. Ancak mobil site için bir müddet daha beklememiz gerekiyor, bu süre içerisinde alternatif yollar denemenizi önerebileceğiz sadece.

tmm abi
operada mobil görünüm kapalı kullanıyoruz :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Haklısınız ama o da çok kota yiyor bir girişte rahat 5-6 mb gidiyor internet pakedi kulanmasam sorun değil ama evde wifili modem bulunmayınca sorun oluyor haliyle.

Cepnette kota sıkıntısı yok Vodafone kullananlar için opera mobile diyebilirim ...

Turkcell veya Avea kullanan ve paketleri limitli olanlar Ucweb i kullansın, hem hızlıdır hem de kota dostu bir browserdir ... Opera mini 4, 4.2 gibi sürümler de kota dostudur ama yavaştır, kalite düşüktür :)

Ozan

Ozan

Admin
Mobil site tasarımları için kolları sıvadık arkadaslar ...
Umarım istedigimiz gibi olur herşey ve hem iphone uyumlu hem de diğer cihazlarla uyumlu çok başarılı bir mobil site olacak. Birçok büyük firmalara mobil web sitesi yapan firma ile calisma içine girdik diyebilirim

Εthnic

Εthnic

Üye
bu cok iyi haber... sabirsizlikla bekliyorum...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
avea da 100mb sınırlı. Dogrudan görüntüledigin zaman her yeniliğiste 500 kb gidiyor.İns kısa zaman icinde olur

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Mobil site tasarımları için kolları sıvadık arkadaslar ...
Umarım istedigimiz gibi olur herşey ve hem iphone uyumlu hem de diğer cihazlarla uyumlu çok başarılı bir mobil site olacak. Birçok büyük firmalara mobil web sitesi yapan firma ile calisma içine girdik diyebilirim

adamım ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt