Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
paylaşılan linkler opera mini ile giriyorsan tıklanmaz

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Opera mini ile, normal mobil sürümden giriyorsanız linkler görünmez tıklayamazsınız eklentilere falan tıklayamıyoruz ama Mobil light sürümde sorun yok :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Bence teşekkür butonu kesinlikle eklenmeli. Herkesin emeği takdir edilmeli. Ben hep mobilim benim gibileri de düşünmek iyi olur. Ayrıca smiley yazmaktan da bıktım hani.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bence teşekkür butonu kesinlikle eklenmeli. Herkesin emeği takdir edilmeli. Ben hep mobilim benim gibileri de düşünmek iyi olur. Ayrıca smiley yazmaktan da bıktım hani.

+1 bi yerde sende haklısın kardeşim ama işte :bilmm + ben 7x24 mobilim mesela masaüstüne geçip öyle beğeniyorum ama oda eziyet yani :d: smiley de benim için sorun yok :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
az kaldı ozan askerden geliyor ona isteklerimizi anlatabilirsek eminim oda hoşgörülü olacaktır
benim düşüncem m.maxicep.com kapatılsın bence gereksiz mobile light tema geliştiril sin eskiden smiley light temada tüm liste açılıyor dü ankete oy veriliyor du profil bilgileri düzenlene biliyordu sitede toplam üye online üyelerin liste si ve bunun gibi daha çokyanında özelliği vardı. O zamanlar birde beğen ve bildirimler özelliği de olsaydı maxicep eminim daha çok online üyesi olur daha zevkli bir hale gelir di..!

Symbianize

Symbianize

Üye
Ozan abi gelsin buda açılır elbet

usta-bissci

Üye
arkadaşlar cepten nasıl maxicepe uygulama yüklerim...

ayse-sımsek

Üye
arkadaşlar facebook ana sayfam değişti en ûstte ana sayfa yazısı var aşağıya doğru yazılar var görüntü genelde yazılarla dolu eski haline nasıl getirebilirim

Legendary.

Legendary.

Üye
arkadaşlar facebook ana sayfam değişti en ûstte ana sayfa yazısı var aşağıya doğru yazılar var görüntü genelde yazılarla dolu eski haline nasıl getirebilirim

Yanlış yere yazdınız. Burası m.maxicep.com için öneri,sürunlar vs. İçin. Buyrun burada konu açrsanız elbet yardımcı olurlar, İyi Forumlar :oke:

:megafon: Facebook

___kaptan___

___kaptan___

Üye
silentattack

silentattack

Üye
android ve ios için özel site veya uygulama çıkarsa site çok güzel olabilir bence

PremiumLife

PremiumLife

Üye
hocam monilden konu açınca konu hemen ekleniyormu bende konmadı?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Onaya gidiyor

x-scarface

x-scarface

Üye
Bazı bölümlerde serbest yani onaysız direkt olarak paylaşım söz konusu ama tabi kayahanın dediği gibi bazı bölümlerde de onay verilmesi gerekiyor.

aleranol

aleranol

Üye
+1 bi yerde sende haklısın kardeşim ama işte :bilmm + ben 7x24 mobilim mesela masaüstüne geçip öyle beğeniyorum ama oda eziyet yani :d: smiley de benim için sorun yok :oke:

Sniley işini artık ezberledik ama naparsin? :Bardak tokusturma: yazdım geçen valla olmuyor artık :ehe

PremiumLife

PremiumLife

Üye
ben tüm smileylere nereden bakabilirim pcm yok

Üst Alt