Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ya beyler, bu mobil sürümden 2 tane var ya hani;

Normal mobil sürüm çok kapsamlı+hoş profiline bakınca birinin takır takır herşey var gösteriyor +arkadaşlık isteği gönderiyoz ama normal mobil sürümden mesaj (PM) gönderemiyoz malesef :( (yani arkadaşın profile girince mesaj gönder butonu yok)

Normal mobil sürümde herhangi bi eklentiyi indirmede sorun var tıklayamıyoz üzerine :nono:

Tavsiyem:

*Normal Mobil sürümün (Maxicep.com/forum) anasayfası çok kötü yani bütün alt konu klasörleri açık ve altta inene kadar canımız çıkıyo :(
Bu durumda klasörlerin Light süründeki gibi olması çok güzel olur

*Normal mobil sürümde profilere mesaj gönder butonu eklense iyi olur

*normal mobil sürümdeki dosyaya tıklayamama sorunu giderilse manyak olur yaaa :D

sanal hacker

sanal hacker

Üye
mobil sürümün yeniden yapılandırması gerek eksikleri çok

Black-killing

Black-killing

Üye
Keşke mobil light sürümden online kişileri görebilsek yav.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bugün ilk kez Maxi Cep Mobile adresine girdim çok güzel bir görünüme sahip ama birinin mesajını alıntı yapınca mesaj yazacağımız kutuya giremiyoz tıklanmıyo yani :(

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Galaxy ace sen galiba opera mini kullanıyorsun ben normal tarayıcı dan giriyorum hiç sorun yok ama genelde tapatalk kullanıyorum zaten mobil site tapatalk in lite versiyonu

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Galaxy ace sen galiba opera mini kullanıyorsun ben normal tarayıcı dan giriyorum hiç sorun yok ama genelde tapatalk kullanıyorum zaten mobil site tapatalk in lite versiyonu

hmm, evet kardeş Opera mini kullanıyorum, normal tarayıcı illallah dedirtiyo da ondan yani + bilgi için sağolasın :tşk:

• Beğen
Tepkiler: yokmu_varmı
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Arkadaşlar mobil sürümden üyelerin kaç mesaj yazdığı veya kaç konu açtığı filan bilgiler yok acaba olabilirmi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Arkadaşlar mobil sürümden üyelerin kaç mesaj yazdığı veya kaç konu açtığı filan bilgiler yok acaba olabilirmi

PC görünüme geçip en alt sol tarafta kutucuktan

Maxicep(PC görünümü)
Maxicep mobil (normal mobil sürüm)
Maxicep Mobil light sürüm

var ortadakini seçtiğiniz zaman mobil sürüm açılacaktır, mobil sürüm açılınca sağ üst köşede kutucuktan profilinizi açınca söylediğiniz detayları görebilirsiniz olmazsa;

Link: Maxi Cep Mobile

Tavsiyemdir :tebessüm:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Maxi Cep niye ayrı yazılmış. Hep gözüme batıyo

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
indirme yapılabiliyormu bide resimleri yakınlaştırılması ?

Producti10

Producti10

Üye
Ya benim üyeliğim çok eski ama ben forumu kullanmaya android telefonu aldıktan sonra başladım ama profilimi nasıl güncelliyecem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ya benim üyeliğim çok eski ama ben forumu kullanmaya android telefonu aldıktan sonra başladım ama profilimi nasıl güncelliyecem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Forumun mobil versiyondan masaüstü görünüme geçerek ya da PC'den Profilinizi güncelleyebilir avat vb değişiklikleri yapabilirsiniz :tebessüm:

Heroata

Heroata

Üye
Biraz daha kaliteli ana sayfa
Yani portal ve forum yazio ya iste oraya daha kaliteli maxicep yazsaniz iyi olur bi de yine anasayfaya daha sekil yapilmali begen butonu fln

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
beğen butonu eklensinn :( dosya indirilebilsn ve resimler büyütülebilsin !!!!

komando04

komando04

Üye
konu için teşekkürler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
beğen butonu eklensinn :( dosya indirilebilsn ve resimler büyütülebilsin !!!!

Beğen butonu: Mobilde iken masaüstü görünüme geçip, beğeneceğiniz konu/yorumu alıntı olarak cevapla butonuna tıklayınca hemen üstte beğen/paylaş yazısını göreceksiniz oradan beğenebilirsiniz :oke:

Dosya indirme: Dosyaların bulundu konuların genelde ilk açıklamanın altında linklere tıklayarak indirebilirsiniz :oke:

Resim büyütme: Bir konuda paylaşılan resmin üzerine Opera mini ile giriyorsanız ya tıklayın tıklanmıyorsa, uzun basın ve görüntüyü aç diyiniz resim büyüyecektir :oke:

Heroata

Heroata

Üye
Maxi cep die yazlms maxicep yaparsnz ii olr bide paylaslan linkler tiklanmyo

Üst Alt