Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
mobile sürümde beğenme tuşu , smile listesi eklense, pmleri silme eklense, başka bişeye gerek kalmaz bana göre :oke:

ismail

ismail

Üye
Mobil light temasini geliştirmek daha mantikli gelio bana.

Yapmamiz gereken şey eğer mobile temayi kullanan yoksa onu silmek sonra uzun zamandir bakilmayan mobile light temasiyla ilgilenmek ve önceden olan şikayetleriniz, kendine ban atma, simile listesi vs gibi yapilarin tekrar yerine getirip bi şekilde beğen butonu eklemektir

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
asigsasi

asigsasi

Üye
ozan gelene kadar hiçbirşey olmaz

• Beğen
Tepkiler: yokmu_varmı
yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Bekliyoruz

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Tapatalk ile daha kullanışlı

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bildirimler de eklense iyi olur

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Android telefonu olanlar tapatalk kullanın gayet kullanışlı

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Market te 2.5$
Ama bu sizin için ücretsiz

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Light olmayan mobil sürümde eklenti olarak eklenen dosyalara tıklayamıyor indiremiyoruz!!!

phasan

phasan

Üye
Begen yada tesekkur butonu nerde goremedim

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Tapatalk ile maxicep e giris yapamiyorumm son 1 haftadir.forum calismiyor yönetici ile baglanin falan diyor

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Şu an açık çalışıyor şu an tapatalk ile yaziyorum

sanal hacker

sanal hacker

Üye
arkadaşlar ben mobilden giriş yapıyorum mobil maxicep kulanıyorum ama bi sorun var yenı konu açamıyorum yenı konu açmak istedığmde konu başlığını yazıyorum ama mesaj panelı soluk tıklanmıyor admın yardım etse bu konuda

sanal hacker

sanal hacker

Üye
evet bazı hataları var öncelikle download sorunu var artı bıde pm mesaj geldmi bence bildrm gelmelı yada bı konuda cevap yazldmı beğenı flan oldumu bildrm ikonu olmalı çünkü mesajın gelp gelmdğni anlymyosun ila sol üstn ôzel mesajları sürekli kontrol etmen gerek buda zaman kaybı

asigsasi

asigsasi

Üye
bu mobil site boşuna masraf yine söylüyorum mobile light temaya beğen ve bildirimler butonu koysalar yeter

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

cukuleaks

Üye
bu mobil site boşuna masraf yine söylüyorum mobile light temaya beğen ve bildirimler butonu koysalar yeter
aynen katılıyorum :oke:

+ olarak profil resimleri , profil resmine tıklayınca attığı mesaj ve konu sayısı olsa manyak olur...

Üst Alt