Mobil oyunlarda SD paylaşımında torrent kullansak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Mobil oyunlarda SD paylaşımında torrent kullansak?
Gameloft ve bir çok firma oyunlarındaki eksiklikleri yavaş yavaş kapatıyor.Artık data dosyalarını wi-fi aracılığı ile indiremiyoruz.Buradaki arkadaşların çoğu SD dosyalarını paylaşıyor ama o sitelerden indirene kadar canımız çıkıyor.Ki ben hiç bir zaman SD dosyasını wi-fi'siz indirmedim.Aklıma gelen fikir ise SD dosyalarını torrent aracılığı ile paylaşmamız.Bence çoğu arkadaş destekler ve gayet iyi sonuçlar elde ederiz gibime geliyor.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Böyle bir kural getirilemez. Konu sahibi istediği siteye upload edebilir. Dosya boyutlarının pek fazla olduğunu sanmıyorum en fazla 100-200mb dır. Sizinde biraz sabretmeniz gerekiyor. :oke:

Süleyman

Süleyman

Üye
Ayrıca Torrenti indirmeye çoğu kişi çekinir.

codblackops2

codblackops2

Üye
Böyle bir kural getirilemez. Konu sahibi istediği siteye upload edebilir. Dosya boyutlarının pek fazla olduğunu sanmıyorum en fazla 100-200mb dır. Sizinde biraz sabretmeniz gerekiyor. :oke:

Peki ya söz konusu 2.5 gblık real racing ise :naughty:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bi torrent sitesi biliyorum bende orayı kullanıyorum :D cepten saniyede 96 kilobits hızında ve saatte 40 mb ...wifi sızlık işte :s

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bi torrent sitesi biliyorum bende orayı kullanıyorum :D cepten saniyede 96 kilobits hızında ve saatte 40 mb ...wifi sızlık işte :s

normal bir sitedende o hızda indiriyorum ben ayrıca o sitelerden hızlı dosya indirmek için bildiğim kadarı ile ne kadar çok kişi download yaparsa, hız o kadar artıyor yani senin indirdiğin dosyayı birçok kişinin indirmesi gerekiyor

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
mesutgaga

mesutgaga

Üye
saatte 40 mb yapıyor.vodafon cepnet kullanıyorum.normalde 14 megabit hızında telefoonum.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sitede Torrent linkleri, yan uygulamaları, legal veya illegal torren sitelerinin linkleri verilmesi yasaktır.
Öneriniz mantıklı lakin Her paylaşımın içeriğinde legal/illegal diye kontrol edemeyiz, ayrıca Torrent gibi uygulamaların konuşulması bile sorun yaratır zira izin verilirse ipin ucu kaçar.
Biri yardım konusu açar, birisi gelir davetiye ister, diğeri üye alımı açık der vs. Bunun sonu yok arkadaşlar bu yüzden torren paylaşımının her türlüsü yasaktır.

Keyifli forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt