Mobil Oyun İncelemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Oyun İncelemeleri
Assassin's Creed Revelations

Ses ( 80 / 100)

Arka müzikler bir mobil oyun için iyi denilebilir. Oyunu anlatan , etkileyici müzikler kullanılmış. Ama yine de daha iyi olabilirdi. Ayrıca dövüş sesleri berbat denilebilecek kadar kötü..

Guild Sistemi ( 95 / 100 )

Assassin's Creed'in telefon oyunlarında ilk kez gördüğümüz bir sistemi ile karşılaşıyoruz. Bu guild sistemi. Yani lonca sistemi anlamına geliyor. Bu sistem oyuna farklı bir görünüm katmış diyebiliriz.

Zorluk ( 100 / 100 )

Oyunda nerdeyse her bölüm çok zor. Oyun 9 bölümden oluşuyor. Ve ben 9.bölümü bir türlü geçemedim. Oyunda her bölümde zorluklar var. Deneyip görmenizi tavsiye ederim. Bu oyunu Java Oyunlar bölümünde bulabilirsiniz.

Grafik ( 100 / 100 )

Oyunu yapanlar her Assassin's Creed oyununa bir yenilik ekliyorlar. Bu senede birçok yenilik var. Grafikler açısından sorun yok. İnanılmaz grafikler var. Zaten Gameloft'un her oyunu böyle. Oyunda yeni dövüş teknikleri , dayak yeme ihtimalinizin olması oyunun güzel yanları.

Özet ( 95 / 100 )

2011 senesinin bana göre en iyi mobil oyunu. Grafikleriyle , guild moduyla , oyuncuları telefona kilitleyecek 9 bölümlük zorlu moduyla Assassins Creed Revelations yılın oyunu olmaya aday !



[video=youtube;njNdeX9mk8A]http://www.youtube.com/watch?v=njNdeX9mk8A&feature=player_embedded[/video]
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: ofckc, sevcet123, Okan Ç. ve 3 diğerleri


aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Crazy Penguin Freezeway

Ses ( 60 / 100 )

Oyunda sadece bir müzik kullanılmış. Bu müzik son seste bile zor duyuluyor.

Zorluk ( 60 / 100 )

Oyun gerçekten çok basit. Oyunu bitirmek yarım saatimi bile almadı diyebilirim.

Grafik ( 75 / 100 )

Oyunda grafikler yeterli ölçüde. Zaten grafiklerde değişiklik yapılacak bir oyun değil.

Özet ( 65 / 100 )

Oyun o kadar iyi denemez. Ama yinede oynanabilir. Crazy Penguin severlerin kaçırmaması gereken bir oyun tabiki ! Ama dahada iyi olabilirdi..



[video=youtube;4z-R4zw-Hro]http://www.youtube.com/watch?v=4z-R4zw-Hro&feature=related[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo *, Burak ve SilentLegend
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 12

Ses ( 70 / 100 )

Ses seviyesi sondaysa hemen kısın. Çok yüksek sesli bir menü müziği var. Oyunda spiker olmaması , paslar sonrası top sesi gelmemesi kötü..

Modlar ( 90 / 100 )

Sezon modu , kendi oyuncunuzu oluşturma modu , kupa modu , challenge modu olması iyi fakat Fifa için yeterli değil..

Grafik ( 75 / 100 )

Geçen seneki Fifa'nın aynısı diyebiliriz. İki değişiklik var. Bir skor tabelasının değişmesi , iki oyuncular sanki biraz daha büyümüş !

Oynanış ( 80 / 100 )

Oyunu unutup başka bir yere daldığınız anda en kolay modda bile golü yiyorsunuz. Oyuncu isimleri doğru. Türkiye Ligi ve Türk takımları yok her zamanki gibi.

Özet ( 80 / 100 )

Fifa yine pek iyi değil. Oynanır mı oynanır ama çok daha iyi olabilirdi.


 
  • Beğen
Tepkiler: Okan Ç., Genzo *, Burak ve 1 kişi daha
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Real Football 2012

Ses ( 85 / 100 )

Oyunda spiker sesi olmaması kötü. Diğer sesler etkileyici. Müzik de idare eder konumda.

Modlar ( 100 / 100 )

2012 Euro Cup modunun olması , Master League modunun olması , Become a Legend modunun olması , lig ve kupa modlarının olması , oyuncu ve takım isimlerini düzenleme modunun olması , RF League modunun olması , multiplayer modunun olması , antrenman modunun bile olması oyunu süper yapmış..

Grafik ( 95 / 100 )

Grafikler her Gameloft oyununda olduğu gibi etkileyici. Tek eksiklik kameranın karşıdan olmaması.

Oynanış ( 90 / 100 )

Oynanış baya zevkli. Değişik kamera açıları da olsaydı oyun süper olacaktı. Bazı oyuncu isimleri yanlış. Onları bulmak zeka oyunu gibi. Türkiye takımlarından Fenerbahçe ve Galatasaray var. Fakat oyuncu isimleri doğru değil. Ayrıca bazı takım isimleri de yanlış. Oyundaki yenilikler skor göstergesinin değişmesi , ülke oyuncuları ile takım oyuncularının isimlerinin paralellik göstermesi ve yeni liglerin gelmesi..

Özet ( 95 / 100 )

Real Football bu sene en iyi futbol oyunu olacak gibi.. Ama PES ondan iyi olmazsa.. Kamera açısı ve oyuncu isimleri hariç gerçekten çok güzel bir oyun..




[video=youtube;V6TmF7EO2hA]http://www.youtube.com/watch?v=V6TmF7EO2hA[/video]

Trailerdaki oyun Polonya dilindedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: tempestshine, Genzo *, Burak ve 1 kişi daha
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Need For Speed The Run

Ses ( 70 / 100 )

Oyunu sessiz oynamanızı tavsiye ederim. Benim telefonumda bir ana menüde müzik oluyor. Yarışlarda müzik yada araba sesleri yok.

Grafik ( 98 / 100 )

İlk defa telefonda oynadığım bir Need For Speed oyunundan zevk alıyorum. Araba sayısının diğer oyunlarda artacağını düşünüyorum. Grafikler tek kelimeyle harika diyebiliriz. Arada oyun hataları da olmuyor değil.

Oynanış ( 98 / 100 )

Oynanışta çok büyük bir değişiklik var. The Run modunda 1.sıraya yükselmeye çalışıyouz. Bölüm geçiş grafikleriyle , yarışlarıyla güzel bir oyun olmuş. Sadece önümüze çıkan arabalara uyuz oluyorum. Biz onlara çarpıyoruz. Yarış kaybediyoruz. Fakat diğer yarışçılar çarpsalar bile bizi yakalıyorlar yada çarpmadan rahat rahat geçiyorlar. Bazen içinden geçtikleri de oluyor onu da belirteyim !

Özet ( 90 / 100 )

Need for Speed'in telefon için en iyi oyunu diyebiliriz. Need For Speed Hot Pursuitte s40 telefonlarda 3D çalışmıyordu. Bu yüzden beğenmemiştim. Ama bu oyun gerçekten çok güzel. Bu senenin Asphalt 6'dan sonra en iyi yarış oyunu.




[video=youtube;8G2jbXGmlVY]http://www.youtube.com/watch?v=8G2jbXGmlVY[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: Okan Ç., mahsumali, _KALBİM_ ve 4 diğerleri
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Gangstar Rio : City of Saints

Ses ( 70 / 100 )

Bu oyunu da sessiz oynamanız daha iyi olur. Başlangıç müziği güzel gibi. Fakat diğer sesler çok kötü. Dövüş sesleri , araba sesleri , şehrin sessizliği bunlar kötü faktörler..

Grafik ( 100 / 100 )

Grafikler önceki Gangstar oyununa göre daha güzel. Zaten Gameloft mobil oyun grafiklerinde uzman..

Oynanış ( 98 / 100 )

Oynanış açısından süper bir oyun. Menüdeki değişim güzel olmuş. Araçlar yenilenmiş. Tanklar , jetpacklar , taksiler , ambulanslar var. Spor arabaları daha şık görünüyor. Jeeplerde öyle tabii ki ! Ayrıca görevler öncesi bir sürpriz ( yeni bir görünüm ) sizleri bekliyor. Oyunun görevleri de ilerledikçe zorlaşıyor. Oyunda ayrıca zombiler de var !

Özet ( 92 / 100 )

Gerçekten çok güzel bir oyun olmuş. Seslerde mobil oyunların gelişim göstermesi gerek diye düşünüyorum. Bunun haricinde oyun menüsünde yavaşlık görülüyor , bazı yerlerde hata oluyor. Örneğin sağlık alacaksınız. Ama tuş basmıyor gibi bişey oluyor. Oyun bunu algılamıyor. Tekrar denemeniz gerekiyor. Bu hataların ve eksikliklerin dışında güzel bir oyun Gangstar Rio. Daha iyi olabilirdi. Çünkü bu Gangstar serisinin son oyunu diyor bazı kaynaklar. Ama yinede kaçırmayın ! Raulle ( ana karakter ) maceranın tadını çıkarın !



 
  • Beğen
Tepkiler: dj.eric, By-zafer, Genzo * ve 2 diğerleri
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
İcy Tower Jump

Ses ( 85 / 100 )

Oyunda kullanılan müzikler bu tarz bir oyun için uygun seviyede.

Grafikler ( 85 / 100 )

Oyunda menü görünümü daha iyi olabilirdi. Grafikler biraz daha dikkat çekici olabilirdi. Bir başka versiyonu çıkarsa grafiklerde değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Oynanış ( 85 / 100 )

Oyun zamana karşı ve güce dayalı olarak ikiye ayrılmış. Ayrıca karakterlerinizi değiştirebiliyorsunuz. Önceki oyunda zemini de siz ayarlıyordunuz. Fakat bu oyunda zemini oyunu oynarken değiştirebiliyorsunuz.Oynanışta herhangi bir sıkıntı yok. Kontroller oldukça basit.

Özet ( 85 / 100 )

Kısacası İcy Tower Jump güzel bir oyun. Mobil oyun koleksiyonlarında bulunması gereken bir oyun. Boş zamanlarınızda sizi asla yalnız bırakmayacaktır. Günde en fazla 10 dakika dayanılıyor. Bir süreden sonra insan sıkılıyor. Bu oyuna da Java Oyunlar bölümünde ulaşabilirsiniz.


 
  • Beğen
Tepkiler: karsiyakali355, Genzo *, Burak ve 1 kişi daha
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Where's Wally Now

Ses ( 90 / 100 )

Oyun için seçilen müzikler gayet yerinde ve güzel müzikler. Seçenek geçişleri arasında da sesler geliyor. Bence ses bu oyun için gayet iyi.

Grafikler ( 90 / 100 )

Bir hafıza oyunu olması grafiklerin güzel olmasını gerektirir. Gameloft her zamanki gibi güzel grafikler meydana getirmiş.

Oynanış ( 90 / 100 )

Hafıza oyununda olması gereken ne varsa bu oyunda mevcut. Adventure modu altında bir kariyere sahipsiniz , mini-games bölümünde geçmiş olduğunuz bölümleri oynayabiliyorsunuz. Menü tasarımı da güzel olmuş . Ayrıca oyunun hızlı olduğunu da belirtmek lazım.

Özet ( 90 / 100 )

Tabiki bu oyun NFS The Run ile Gangstar Rio ile aynı kalitede bir oyun değil. Ama kendi alanında en iyi oyun diyebiliriz. Hafıza oyunlarını sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun ! Bu oyuna da Java Oyunlar bölümünden ulaşabilirsiniz.


 
  • Beğen
Tepkiler: dj.eric, karsiyakali355, Genzo * ve 1 kişi daha
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
İmmortals

Ses ( 80 / 100 )

Ana menüdeki müzik idare eder konumda , bazı sesler iyi seçilmiş. Her mobil oyunda olduğu gibi bir çok eksiklik var.

Grafik ( 100 / 100 )

Grafiklerin harika olduğunu söylememiz gerekiyor diye düşünüyorum. Zaten oyuna başlayın bırakma ihtimaliniz yok. İnanılmaz sürükleyici.

Oynanış ( 90 / 100 )

Oyunda bazı bölümleri geçemiyorsunuz. Bunun için shop bölümünde bazı materyaller , özel güçler var. Bunları almalısınız. Menü dizaynı oldukça şık olmuş. Oynanış tarzı filmini andırıyor mu bilmiyorum. Ama filmi baya güzelmiş. Böyle duyumlar alıyorum. Oyun ayrıca 8 seviyelik uzun bir moddan , shop ( Market ) bölümünden ve ayrıca fragments ( Topladığınız Kağıt parçalarının önemini anlatan bölüm ) bölümünden oluşuyor.

Özet ( 90 / 100 )

Oyunu da filmi gibi güzel diyebiliriz. Mutlaka oynanması gereken bir oyun. 300 Spartalı filmini izleyenler bu filme de gitsinler bu oyunu da oynasınlar diyorum. İmmortals ( Ölümsüzler ) oyununda aksiyon ve macerayı bir arada yaşayın. Ve bu oyunu oynayın !




[video=youtube;NmR_dyCMW7M]http://www.youtube.com/watch?v=NmR_dyCMW7M&feature=related[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: tempestshine, Genzo * ve Burak
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 6 : Adrenaline

Ses ( 95 / 100 )

Gameloft'un açıkcası java oyun çalıştıran telefonlar için Asphalt 6'yı çıkaracağını düşünmüyordum. Çünkü daha 5'i çıkarmamışlardı. Ama çıktı. Ki buna bazı kişiler inanmadı ama bu oyun resmi. Gameloft'un sitesine girip bakın istiyorsanız. Ses bence bir mobil oyun için iyi konumda. Sese bu kadar yüksek puan vermemin nedeni oyunun puanını düşürmek istememem. Çünkü baya güzel bir oyun. Artık mobil oyunlarda melodiler kullanmak yerine gerçek müzikler kullanmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Grafik ( 100 / 100 )

Gerek araba modellemesi , gerek şehir modellemesi , ana menü dizaynı , career modundaki yeniliklere 100 üzerinden 200 bile verilebilir.

Oynanış ( 100 / 100 )

Oyunun 3D görünümünün s40 telefonlarda çalışması baya iyi oldu. Oyunda birçok araba olması ve bu arabaların güzel modellenişi oyunu daha güzel kılmış. Gameloft'a istekte bulundum. Bir sonraki oyunda polis olma modu da olsun şeklinde. İnşallah isteğimi yerine getirirler. Need for Speed Hot Pursuit'i daha iyi grafiklerle yaşarız telefonumuzda..

Özet ( 97 / 100 )

İnanılmaz bir oyun olduğu gerçek. Java oyunlardaki en iyi yarış oyunu diyebiliriz. Etkileyici grafikler , sürükleyici kariyer modu , 20'yi aşkın araba ve çeşit çeşit mekanlar.. Bu oyuna Java Oyunlar bölümünden ulaşabilirsiniz.




[video=youtube;agesECJJAZQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=agesECJJAZQ[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: dj.eric, Genzo *, Runner626 ve 1 kişi daha
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Finger Bowling

Ses ( 90 / 100 )

Oyunun müzikleri bence iyi. Daha önceki incelemelerimde belirttiğim gibi bunda da gerçek şarkılar kullanılmamış.

Grafik ( 80 / 100 )

Oyunun grafikleri iyi. Fakat diğer oyunlarla kıyaslarsak daha iyi olabileceğini görüyoruz.

Oynanış ( 90 / 100 )

Bir bowling oyunu bu kadar zevkli olabilirdi. Gezegenlerde bowling oynuyoruz. Bazı engeller var. Bazı avantajlarımız da var. Topun büyümesi daha çok pini deviriyor. Ve bu da hedeflenen skoru geçmemizde avantaj sağlıyor. Bunun gibi birçok avantaj sağlayan özellik var. Bence çok zevkli bir oyun.

Özet ( 88 / 100 )

Oyunda kendinize bir karakter oluşturuyorsunuz. Bu karakterle story mod , challenge mod ve standard mod şeklinde oyunlar oynayabiliyorsunuz. Kısacası en zevk aldığım mobil bowling oyunu. Güzel bir menü dizaynı , daha iyi grafikler , gerçek müzikler ile ikinci serisini ben şahsen bekliyorum..


 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo * ve Burak
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
TNA İmpact

Ses ( 90 / 100 )

İlk başta çalan müzik melodi olmasına rağmen harika. Daha sonra bozuyor ama her neyse. Sessiz de oynasanız olur. Gelelim oyunumuza..

Grafik ( 95 / 100 )

Grafikler çok iyi. Ama Gameloft daha iyi grafikler yaptığı için 5 puan kırıyorum. Oyunda menü dizaynı , efektler , animasyonlar güzel olmuş.

Oynanış ( 95 / 100 )

Oyuncuların isimleri doğru olması lazım. Kariyer ve normal maç şeklinde iki seçeneğiniz var. Kariyer modunda kendi karakterinizi oluşturabiliyorsunuz. Oyuncu modellemeleri güzel yapılmış. Son zamanların en iyi dövüş oyunu diyebiliriz. Bu sene God of Combat ve TNA İmpact en iyi dövüş oyunlarıydı. EA'dan yeni bir Mortal Kombat oyunu bekliyoruz artık !! Oyunda dövüş sistemi basit aslında !! Ama biraz oynaman , tecrübe kazanman gerekiyor. Yoksa baya dayak yiyorsun ama yine kazanan sen oluyorsun !

Özet ( 92 / 100 )

Kendi alanında güzel bir oyun . Ben telefon için UFC oyunu bekliyorum . WWE şov amaçlı yapılıyor . Zaten telefon için artık WWE oyunu beklemeyin. THQ Wireless firması satıldı. Satılmasaydı Saints Row 3 , WWE 12 gibi oyunlar görebilirdik. Ama THQ Wireless'ın mobil oyun şubesinin kapatılması kötü oldu. Oyuna geri dönelim. Son zamanların en iyi dövüş oyunu.. Daha da iyi olabilir. Kendi alanında 92 yoksa diğer oyunları geçemez..



Oyundan Resimler ;
 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo * ve Burak
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Fifa Manager 12

Ses ( 50 / 100 )

Maç esnasında sadece bir düdük sesi geliyor. Başka herhangi bir müzik yada ses yok ! Pardon bir de careerde mesaj sesi :) Başka varsa da ben de yok !

Grafik ( 70 / 100 )

Bir önceki Fifa Manager oyunundan hiçbir farkı yok. Bir tek ana menüde Fifa Manager 12 yazıyor o kadar ! Fifa Manager 10 ile nerdeyse aynı olmasından dolayı düşük bir puan verdim..

Oynanış ( 80 / 100 )

Bir önceki Fifa Manager oyununda hatalar oluyordu. Bunda yok. Fakat oyuncuların hepsinin fiyatı 250.000 Euro.. Messi ve Ronaldoyu herhangi bir Türk takımına getirirsiniz yani :) Ama bu oyunda Türk takımları yer almıyor. Brezilya , İngiltere , Fransa , Almanya , İtalya , İspanya , Meksika Ligleri var. Takımlardaki transferler yerine getirilmiş. Milanda Kevin Prince Boateng var. Ama her oyuncu 250.000 Euro olunca oyunun bir tadı kalmıyor.

Özet ( 65 / 100 )

Hiç beklenmeyen bir oyundu zaten. Ama insan ismini duyunca heyecanlanıyor. Beklentileri karşılamayan , kötü bir oyun bence..


 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo *, India ve Burak
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
The Adventures of Tintin

Ses ( 90 / 100 )

Oyun esnasında ve menüde çalan müzik ilgi çekici. Ayrıca seçenek sesleri de oldukça hoş olmuş.

Grafik ( 100 / 100 )

Gameloft yine güzel bir oyun çıkartmış. Etkileyici grafikler her Gameloft oyununda olduğu gibi bu oyunda da mevcut. Menü dizaynının oldukça iyi olduğundan da bahsetmek gerek. Ayrıca pause menu'de yeni bir özellik sizi bekliyor. Bu özellik oyuna ayrı bir hava katmış.

Oynanış ( 90 / 100 )

Oyunda bazı bölümlerin zorluğundan bahsetmek gerek. Hiç görmediğimiz bir seriydi Tenten oyunu. Oyunda dövüşlerde %95 can kaybı ihtimaliniz var. Bazı yerler inanılmaz zor. Değişik teknolojiler kullanılmış. Ayrıca oyunda kullanılan yazı tipi çok hoşuma gitti. Oyunda uzun bir adventure modu var. Ki ben bunlarda 5'e kadar geldim. Ama o bölümü geçemedim bir türlü.

Özet ( 90 / 100 )

Çok güzel bir oyun olduğu gerçek. Action - adventure tarzı oyun severler bu oyunu kaçırmasın ! Ama Lego Batman ( İncelemesi Yakında ! ) bu oyundan çok daha güzel. Ama oyunu tek başına incelemek gerekirse inanılmaz kalitede grafiklere sahip heyecan verici güzel bir oyun arayanlara Tenten'in Maceraları oyunu ideal !




[video=youtube;WCfFzkiOnz8]http://www.youtube.com/watch?v=WCfFzkiOnz8[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: bozo42, Genzo * ve Burak
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Tiger Woods PGA Tour 11

Ses ( 90 / 100 )

Seslerin iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ana menüde iyi bir müzik kullanılmış. Atışlar sırasında da çeşitli oyun sesleri geliyor.

Grafik ( 80 / 100 )

Bu oyunu Gameloft yapsaydı puanı 100'dü. Ama EA Games 2D oyunlar serisine bir yenisini eklemiş. Grafikler 2D için iyi ama artık daha iyi grafiklere geçmeliler. NFS The Run'da olduğu gibi. Menü dizaynı güzel , ayrıca EA'nın yeni mobil oyunlarında başlangıçta EA Games logosu ve oyunun ismi çıkıyor. Fifa 12 ile aynı başlangıç görüntüsüne sahip bir oyun.

Oynanış ( 90 / 100 )

Oyunda Tiger Woods ile bir kariyer yapabiliyorsunuz. Ayrıca kendi karakterinizi oluşturabiliyorsunuz. Tournamaent ve Practise diye iki farklı bölüm de var. Bunların da biri turnuva diğeri antrenman şeklinde. Arka temalar güzel seçilmiş. Oyunun menüsü de daha önce belirttiğim gibi güzel.

Özet ( 85 / 100 )

Konsollar için PGA Tour 12'nin çıktığı bir ortamda biz PGA Tour 11'i oynayacağız. Çünkü PGA Tour 11 ; Haziran 2011'de çıktı. Golf oyunları severler için koleksiyonda durması gereken bir oyun. Kendi karakterini oluşturmak oyunun olumlu faktörü. 2D grafikler iyi konumda ama 3D de olabilirdi..



Oyundan Görüntüler ;

 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo *
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Doodle Jump Deluxe

Grafik ( 85 / 100 )

Doodle Jump'ın ilk oyununa göre grafikler biraz daha kötü . Mesela normal versiyonu çizgili kağıtta değil. Menü dizaynı Java oyunlar için iyi bir dizayn. Oyunda ses olmadığından ses bölümü yok.

Oynanış ( 95 / 100 )

Oldukça basit bir oyun. Zaten karakterimiz kendi zıplıyor. Biz onu sadece 4 - 6 tuşları ile yönetiyoruz. Local Challenge ve normal oyun şeklinde iki oyun modu var. Oyunda orijinal ,karlı ,gece , orman , uzay olmak üzere 5 tema mevcut.

Özet ( 90 / 100 )

Yeni temalar olması oyuna renk katmış. Fakat oyunun İphone versiyonunda futbol sahası gibi değişik temalar var. Doodle Jump'ın yeni bir oyununu bu sene bekliyoruz.





 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo * ve Burak
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Lego Batman

Ses ( 95 / 100 )

Oyundaki müzik ve geçiş seslerinin Gameloft oyunları içerisinde en iyi konumda olduğunu bilmeliyiz öncelikle. Oyun ile alakalı müziklerin seçilmesi oyunu daha güzel yapmış..

Grafik ( 100 / 100 )

Bu oyunu ismiyle hesaba katarsak herkes bu oyunun saçma bir oyun düşünmüş olabilirler. Ama inanılmaz bir macera oyunudur. Bunu zaten görüntülerden de anlayacaksınız. Grafikleri tartışmamıza gerek yok. Çok güzel grafikler var. Menü dizaynı da oldukça iyi diyebiliriz.

Oynanış ( 100 / 100 )

Oyunda uzun bir adventure modu var. Ayrıca extras bölümünde lego yapıyorsunuz. Oynanış açısından çok güzel bir oyun. Extras bölümünde lego yapmanın olduğunu bende yeni öğrendim. Ama oyuna renk kattığını söyleyebiliriz. Çünkü arada zekayı çalıştırmak gerekiyor.

Özet ( 98 / 100 )

Bence Gameloft'un bu seneki en iyi oyunlarından biri Lego Batman mutlaka tavsiye ederim. İnanılmaz grafikler , akıcı oyun ile Lego Batman oynayın ! Oyunda Joker de var hatırlatması :)




[video=youtube;PA7kgCdT9Ko]http://www.youtube.com/watch?v=PA7kgCdT9Ko[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo *
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Green Farm

Ses ( 80 / 100 )

Sesler bir çiftlik yönetme oyunu için ideal. Fakat bize uygun bir müziği yok. Sessiz oynamanızı tavsiye ederim..

Grafik ( 95 / 100 )

Gameloft'un oyunu olmasına rağmen oyunun grafikleri fazla hoşuma gitmedi. Ama diğerlerinden iyi grafikler var gene. Menü dizaynının güzel göründüğünü belirtelim.

Oynanış ( 90 / 100 )

Oyun dokunmatik telefonlarda daha rahat oynanabilecek bir oyun. Fakat bizim telefonlarımızda da zevki var. Oyunu iki dakikada öğrenmeniz mümkün değil. Biraz alışma süreci gerektiriyor. Görevlerin nasıl yapılacağını bilmeniz gerekiyor. Bunu zaten oyun size ilk başta tanıtıyor. Bu oyunun Facebook'ta da oyunu varmış. Hiç denemedim. Ama herhalde benzerlikleri vardır. O oyundan zevk alanlar bu oyunu da beğenirler diye düşünüyorum. Oyunda facebook reward bölümüne tıkladığınızda bir şifre çıkıyor. Bu şifre Facebook'taki oyunda ödül kazanmanızı sağlıyor herhalde..

Özet ( 88 / 100 )

Güzel bir çiftlik yönetme oyunu . Bu tarz oyun severler için güzel bir oyun . İnternet dünyasında ilgi gören oyunlar telefonda çıkmaya da başladı. Green Farm , Millioniare City derken bu sayı yükselecek herhalde. Ki inşallah yükselir.

 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo * ve India
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Deer Hunter 5 Sniper Adventures

Ses ( 95 / 100 )

Gerek oyun müziği gerekse sniper sesleri güzel olmuş. Tek eksiklik hayvanın ölürken ses çıkarmaması..

Grafik ( 90 / 100 )

Oyunda yeni bir özellik gözüme battı. Hayvanlarda bir 3D'lik var. Daha gerçekçiler. Ama yine menüde tam net olmayan görüntüler kullanılmış. Menüsüz bir oyun daha iyi olabilirdi bile. Dürbün şeklindeki animasyon güzel olmuş. Fakat arkada kullanılan resim kötü kalitede. Mekanlar falan güzel yansıtılmış.

Oynanış ( 95 / 100 )

Oynanış basit şekilde. Shooting Gallery bölümünde hayvanlar geçiyor ve siz onları avlamaya çalışıyorsunuz. Quick Hunt bölümünde herhangi bir göreve tabi tutulmuyorsunuz. Futbolda nasıl quick match şeklinde hazırlık maçı varsa bu da quick hunt şeklinde avcılığa hazırlık herhalde :) Safari bölümünde ise görevlere tabi tutuluyorsunuz. Ben şahsen bu bölümü çok seviyorum.

Özet ( 93 / 100 )

Bu sene başka sniper oyunu çıkmaz. En iyi sniper oyunu diyebiliriz. Hayvanlardaki gerçeklik oyuna güzel bir görünüm katmış. Bu oyunu kaçırmayın derim. Bazı hayvanların size doğru yaklaşma ihtimali de var bilginize..



Oyundan Görüntüler ;




Driver : San Francisco

Ses ( 95 / 100 )

Oyunda birden fazla müzik olması oyunu güzelleştirmiş. Sanırım bazı müzikler PS3 ve PC oyunlarında da kullanılmış.

Grafik ( 95 / 100 )

Fast Five , Nitro Street Racing ile aynı yollara sahip. Fakat yeni arabalar , yeni mekanlar ile bu daha az belli oluyor. Animasyonlar ve menü dizaynı ile güzel bir oyun olmuş. Araba modellemeleri de güzel yapılmış.

Oynanış ( 90 / 100 )

Uzun bir adventure modu , free ride ( gezi sürüşü ) modu ile çok seçenekli oyun modlarına sahip. Arabaların isminin gerçek olmaması kötü olmuş diyebiliriz. Ayrıca Nitro Street Racing 2 ile aynı parkurlarda olması oyunun yine bir olumsuz faktörü. Nitro Street Racing 2'de yaşadığımız kazalar bu oyunda da başımıza geliyor. Bazı bölümleri çok zor bir şekilde geçebiliyoruz.

Özet ( 93 / 100 )

Yarış oyunu severler için çok güzel bir oyun. Nitro Street Racing 2'yi oynamayanlar için çok güzel bir oyun. Oynayanlar için iyi ( ? ) bir oyun. Şahsen ben daha iyi bir oyun bekliyordum. Hiç değilse arabaların isimleri doğru olsaydı Asphalt'taki gibi. Ama menü dizaynı ve animasyonlar için bu oyun denenmeye değer. Kötü bir oyun değil haberiniz olsun !




[video=youtube;_QGJWTRhzc8]http://www.youtube.com/watch?v=_QGJWTRhzc8&feature=player_embedded[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo *
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Motocross Trial Extreme

Ses ( 90 / 100 )

Yarış içerisinde müzik olmaması kötü fakat kullanılan müzikler motor severler için ideal müzikler. Seçenek geçiş sesleri de iyi diyebiliriz.

Grafik ( 100 / 100 )

Gameloft'tan bu tarz bir oyun görmemiştik. Grafikler her zaman ki can alıcı. Menü dizaynı bu sene çıkan oyunlara göre daha etkileyici. Oyunda anlarsınız bunun. Asphalt 6'da gördüğümüz kızların değişik versiyonları bu oyunda da var.

Oynanış ( 95 / 100 )

Zaten oyunu ilk açtığınızda yarış yaptığınızda oyun size kendini tanıtıyor. Career modunda karakterimizi oluşturup kıyafetlerini değiştirebiliyoruz. Ayrıca yeni motorlar satın alabiliyoruz. Motorlara düzenleme yapabiliyoruz. Değişik yarış mekanları ve çeşitleri mevcut olan bir oyun. Bir motor oyunu için gerekenin fazlasını yapmış Gameloft. Oynanışta ilkte sıkıntı çekebilirsiniz. Ama oynadıkça alışan bir sistem var.

Özet ( 93 / 100 )

En iyi motor yarışı oyunu diyebiliriz. Bu sene ayrıca All Stars Speedway çıktı. O da güzel motor yarışı oyunu fakat bu düzeyde değil. Bu oyunu kaçırmayın derim. Yılın en iyi yarış oyunları listesinde yer bulur kendine. Motor yarışı dersek 1. zaten.



[video=youtube;1HV62sJviu0]http://www.youtube.com/watch?v=1HV62sJviu0[/video]

Sonic Advance

Ses ( 95 / 100 )

Nerdeyse her sene bir Sonic oyunu görmeye başladık. Sonic Advance da 2011 yılının gözdesi. Ses açısından Sonic oyununa uygun müzikler seçilmiş. Zaten oyunun her bölümünde duyuyoruz müzikleri.

Grafik ( 95 / 100 )

Grafiklerin daha iyi olması için değil. Oyunu hakettiği grafik puanını verdim. Oyunu Gameloft yapmış olmasına rağmen bir Sonic oyunu sonuçta. İnanın Sonic için yeterli grafikler mevcut. Oldukça güzel de bir menü tasarımı var oyunda.

Oynanış ( 95 / 100 )

Zor bir oyun değil bu oyun. Ben daha önce Sonic Jump'ı bitirmiştim. Baya zevkliydi. Bu oyunda oldukça zevkli. Oyunu elinize aldığınızda bitirmeden bırakamayacağınız bir oyun diyebiliriz. Zamana karşı şeklinde ve adventure modu ( levelli sistem ) şeklinde iki oyun modumuz var. İki oyun modu da oldukça zevkli.

Özet ( 95 / 100 )

Oyun kendi dalında 95 puanı hakediyor. Sonic severlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Ayrıca macera severlerin beğeneceğini düşündüğüm bir oyun. Zamana karşı oyun arkadaşlarla oynanırsa zevkli oluyor bilginize.


 
  • Beğen
Tepkiler: Genzo *


Üst Alt