MoBiL ÖğReNcİ - YüKLe KaZan

Sponsorlu Bağlantılar

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
MoBiL ÖğReNcİ - YüKLe KaZan
MobilÖğrenci Yükle Kazan avantajı ile her 30 gün içerisinde tek seferde yükleyeceğiniz ilk 100 kontöre, Avea içi 60 dakika hediye! Hemen kayıt olmak için KAYIT yazın, 4494'e gönderin, doya doya konuşun!

kampanya detayları:

Avantaja kayıt olmak ücretsizdir, bir kez kayıt olmak yeterlidir.
Kayıt olmak için KAYIT yazıp 4494'e gönderebilir ya da Avea Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.
Avantaj, her 30 gün içerisinde yapılan ilk 100 kontörlük yüklemeler için geçerlidir.
Kazanılan 60 dakika, grup içi ve şebeke içi konuşmalar için geçerlidir.
Kullanılmayan hediye dakikalar 30 günün sonunda silinir.
Kazanılan hediye dakikalar 3. kişilere transfer edilemez.

paradox nasıl olduda bunu senden önce duyurduk yahu.
:oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tebrikler avea'ya. Yeni kampanyalarıyla birçok yeni abone kazanacak gibi.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
paradox nasıl olduda bunu senden önce duyurduk yahu.
:oke:

paradox'un da emeği çok abicim şimdi hakkını yemeyelim :) Avea'yı çok seviyor :) Ama Avea beni sevindiremedi hâlâ Patlıcan Wap Kampanyasından kontörlerim gelmedi. Bir işi düzgün yapamıyor.

Peki 60DK Süreyi verince Patlıcandan gelen 3saate ne olacak acaba. Sanırım o bitecek artık.

paradox1026

paradox1026

Üye
paradox'un da emeği çok abicim şimdi hakkını yemeyelim :) Avea'yı çok seviyor :) Ama Avea beni sevindiremedi hâlâ Patlıcan Wap Kampanyasından kontörlerim gelmedi. Bir işi düzgün yapamıyor.

Peki 60DK Süreyi verince Patlıcandan gelen 3saate ne olacak acaba. Sanırım o bitecek artık.

Benim Sevgi aveaya yeter:) valla ben aveaya 2 ayda 1 kntr yüklerim 60 gün 150 kontoru yetirebiliorum oysa bu turkcellde ve vodafone'da imkansız:(( ben daha yeni gördüm kampanyayı
teşekkür ediyoruz paylaşım için

--------------- Ekleme ---------------

kampanyanın amacı 150 kontor yuklemelerine oranla 100 kontör yuklemelerinim düşmesini önlemek amaçlı sanırım + 3 SAAT KAMPANYASI KALICIDIR kalkma gibi bir durum yok 150 kontorle yetinemeyenler için 2.yüklemede ekstra 1 saat fena değil

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
bugün 100 kontör yükledim. 60 dakika hattıma tanımlandı

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea Avea Konuş Doya Doya ;)

dogandoganay

dogandoganay

Üye
ben okadar kontör yüklediydim keşke bilseydim böle bişey olduğunu nese artık hayılırısı önümüzdeki maçara bakıcaz :D:D:D:D:D:D::D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
SMS Grubundaki arkadaşlara Kampanya Duyurulmuştur. Bilgi vereyim :)

görkemm66

Üye
Ben 100 kontor yükldim ama neden bana 60 dk gelmedi anlamadım

@murat

Üye
avea hattını ızmırde nerede en ucuza bulabılırım ..? acaba mobıl ögrencı almk ıstıyorum bnde kontor bıle aldım ama hat yok :(

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
kat kat tarifesi daha avantajlı geldi bana ben ona geçip kontör yükleyeceğim

yasinrk

Üye
yha ben bu konuyu daha yeni gördüm ama 100 kontürüde yüklemiştim şimdi gönderdim olmazmı ?

--------------- Ekleme ---------------

kontürü yüklüğeli ama 15 dk bile olmadı

paSHan

paSHan

Üye
peki ben bir şey soracam : benim daha önce üye olduğum patlican devam ediyor ; bir de ben avea ya sonradan geçiş yaptım ve oradan da dakikam geliyor extradan bir de bumu gelecek ??? yani, öncekilere bir şey olmayacak mı ?? var mı bu konu hakkında da bilgisi olan ??? teşekürler. . . eğer herşey yolunda giderse 300+60+180 daıkka = 9 saat yapar :) çılgınlar gibi yeter bana . . .

Üst Alt