Mobil interneti pc den kullanmak bada işletim sisteminde

Sponsorlu Bağlantılar

parkim

parkim

Üye
    Konu Sahibi
Mobil interneti pc den kullanmak bada işletim sisteminde
arkadaşlar,
bende wave 2 var ve ben mobil interneti pc de kullanmak istiyorum, bu kies ile mümkünmü, ben bulamadım.
şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: &&BERKAY&&

wpp_00

Üye
usb ile pcye bağlandığında samsung kies yığın bellek falan varya en altta internet paylaşımı var ben öyle olabileceğini düşünüyorum. bi dene istersen

muhbar

muhbar

Üye
Ben Win7 home basic kullanıyorum ve sadece blutooth ile cihazımı bilgisayara bağlayıp telefonum üzerinden internete bağlanabiliyorum . Çok kolay ve pratik bir şekilde.. Kiese bağlandıktan sonra, windowstan aygıtlar ve cihazlara gir oradan da samsung wave gir. Buradan yapabileceğini düşünüyorum.

parkim

parkim

Üye
    Konu Sahibi
wpp_00 ve muhbar, ilginize çok teşekkürler, hemen deniyorum.

zontrakulla

Üye
bluetooth ile nasıl bağladınız interneti?

wpp_00

Üye
kardeş dün dendim başarılı oldum paylaşayım. usbyi tak internet paylaşımı de internet connection manager mi neydi öyle bişey yüklüyosun bitiyo sonra numara çevir falan çıkıyo kullanıcı adını direk vodafone gir numara çevir dedim oldu. bluetoothla girerkende kieste araçlara gir orda blueetoothla bağlan mı ne diyodu ordan olur kanımca.

parkim

parkim

Üye
    Konu Sahibi
usb kabloyu takmadan ayarlar>bağlantılar>usb yardımcı uygulamaları>internet paylaşımını açtım, sonra kabloyu taktım, sonra bilgisayarıma girip telefona sağ tıklayıp program ve uygulamaları yükle deyince, kurulum yapıyor yaptıktan sonra çevirmeli bağlantı çıkıyor, bağlan deyince kullanabiliyorsunuz.

wpp_00

Üye
aynen

yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
:oke:::d::aha: selam kardeş cepten pc ye bağlanmak istiyorsan bilgisayarında pc sutube diye bir program var onu indir ve kur googleye yaz çıkacaktı kolay gelsin

devrim0009

Üye
arkadaşım...samsung pc stüdio ile telefonunu pc ye bagla pc stüdio yu ac ordan web sec.sectıkten sonra zaten sayfa cıkacak o sayfada baglantı ekle de cihaz baglantısı kesılecek dıe bı msj cıkacak onu onayla ondan sonra zaten kendısı baglanıyor..

tussifed

Üye
Selam ,
Ben 8500 kullanıyorum.Mobil AP ile kablosuz bağlanıyorum böylece 3 pc de kablosuz bağlanabiliyor bu yöntemle.şarj bitmesin diye de usb bağlantısı yapıyorum tabii olarak.

yns45

Üye
sLm arkadaşlar
bende mobil internetimi pc de kullanmak için ugraşıyorum. cihazım samsung c3200 hattım vodafone ve sınırsız internet paketim var. vede usb kablom var. bu şekilde internete baglanmak istiyorum burdan gerisine yardımcı olacak arkadaş var mı?
ben samsun pc suite ile denedim suite nin menüsünde dünya seçenegine tklıyorum ama sadece kaldır seçenegi çıkıo olustur falan yok. Lütfen ama lütfen acil yardım. şimdiden:bigstar:

bmwengin

bmwengin

Üye
Merhaba az önce bende bu işlemi yaptım resmili olarak blogumda paylaştım.

wave telefonunun internetini bilgisayarında kullanmak isteyenler için güzel ve kolay bir anlatım. bakın isterseniz;

Üst Alt