Mobil İnternet!(YaRDıM)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maniack61

maniack61

Üye
    Konu Sahibi
Mobil İnternet!(YaRDıM)
Merhaba arkadaşlar.10 gün içinde Trabzon'a gideceğim.Orada internete girme durumum kısıtlı olabilir.Zira girebileceğim tek yer internet kafeler.Ancak mobil internet diye birşey duydum.Mobil internet diyince hepimizin aklına telefon geliyor doğal olarak.Ancak telefonla internetten bir takım şeyler yapılamıyor.(Online oyun oynamak vs)Bugün reklamlarda gördüm ki mobil internetle laptoptan internete bağlanılıyor.Bizimde laptopumuz var.Yani diyeceğim şu ki:
1)Bunun için bir cihaz,aygıt vs gerekli mi?
2)Gerekliyse nereden temin edebilirim?

sarıoklar

Üye
cep telefonunu bilgisayar bağlayıp modenüm olarak kullanabilirsiniz.
paketler için:vodafone.com.tr ye bakınız

Da®kness

Da®kness

Üye
Turkcell'de Turkcell connect kart var. Nasıl birşey bilmiyorum. Bir benzerinide vodafone yapacak sanırım. Üstteki mesaja gelirsek, telefonu modem gibi kullanmak pahalıya gelir. Ben yinede soyliyeyim. Uygun bağlantı kablosu ile Nokia 6300 - N70'i modem gibi kullanarak daha önce yaptığım bir şey. Bilgisayara Nokia pc suite kuracaksın. Pc suite programında internet bağlantısı kurma seçeneği var. Ona tıklayıp kullandığın operatörü ayarlardan seçip bağlantı kura tıklayacaksın.Hepsi bu kadar. Bundan başka windows'tan da giriliyor, ancak ben nasıl yapılır bilmiyorum.

Cynical

Cynical

Üye
Reklamda laptopa bağladığı zımbırtı USB stick. Vodafone onu bir zamanlar kampanya dahilinde vermişti ve yakın zamanda tekrar verecek diye biliyorum ama şartlarını bilmiyorum. Telefonunu modem olarak kullanabilirsin eğer modem driverı varsa telefonun. Nokialar için PcSuite'le birlikte yükleniyor.

Da®kness

Da®kness

Üye
Reklamda laptopa bağladığı zımbırtı USB stick. Vodafone onu bir zamanlar kampanya dahilinde vermişti ve yakın zamanda tekrar verecek diye biliyorum ama şartlarını bilmiyorum. Telefonunu modem olarak kullanabilirsin eğer modem driverı varsa telefonun. Nokialar için PcSuite'le birlikte yükleniyor.

üstad benimkinden daha güzel ve öz bir açıklama olmuş . :oke:

technomania

Üye

Vodafone Mobil Modem Kampanyası

Eve, ofise bağlı kalmayın. Geniş düşünün. Vodafone 3G Mobil Modem'le süper hızlı internet, dilediğiniz zaman, istediğiniz yerde.

Kim demiş 3G'nin nimetlerinden faydalanmak için cep telefonu şart diye?
3G teknolojisinin dünyadaki öncüsü Vodafone ile geniş düşünün. Şimdi Vodafone Mobil Modem'lerle dilediğiniz zaman, istediğiniz yerde bilgisayarınızla internete bağlanabilir, süper hızlı internetin keyfini özgürce yaşayabilirsiniz.

herhangi birine 12, 18 veya 24 aylık taahütte bulunan herkese, birbirinden şık Mobil Modem'lerden biri hediye. Ayrıca, 18 veya 24 aylık taahütte bulunanlara, ilk 3 ay sabit ücret de bizden.

Mobil Modem cihazları hakkında detaylı bilgi için

Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%5) dahildir.

uludag16

Üye
bende almanyadan tr gidecegim
acaba laptopuda yaninda götürecem
hazirkartla 3 G üzerinde girme imkani varmi
bu Turkcell Vodafone ve avea olabilr

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Girersin girmesine de fiyat cebini yakabilir.

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
mevcuttaki usb lerin genel özellikleri

Aylık sabit ücret fiyatlarına KDV (%18) ve ÖİV (%5) dahildir.
Saygılar

trader38580

Üye
bende aynı dertden müzdaribim. 2 gündür bunu araştırıyorum. ulaştığım bilgileri paylaşatım.
usb stick denilen aleti kendiniz alırsanız (yaklaşık 150$) aylık abonelik 1gb=30 tl , 3gb= 55tl
eğer 12 aylık abonelik tahahhüt ederseniz usbstick i bedava veriyorlar.

ayrıca telefonu modem olarak kullanabilryorsun ki 1-2 haftalık kullanımda en uygunu bu. söylenenler kadar pahalı değil. 160 kontöre 1GB kullanabiliyorsun. ama telefonunu bilgisayara tanıtma işini ben henüz çözemedim. çünkü benim tel çin malı. ama nokia falan varsa iş cok kolaymış.
30 temmuzda 3g cıkınca extra bişeyler yaparlarmı onu bilmiyorum.
kolay gelsin.
bu arda tarife linki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt