mobil internet (paket veri) hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
mobil internet (paket veri) hakkında...
arkadaşlar bildiğiniz gibi android telefonlarda eğer internet paketimiz yoksa ''mobil interneti'' yani ''paket veri'' bağlantısını açtığımızda bir şekilde tl düşüşleri oluyor.sebebini tam bilmiyorum ama uygulamalardan veya senkronizasyondan olabilir veya başka bir sebepten olabilir.

benim sizlere sorum; mesela facebook paketi kullanacağım aynı zamanda hattımda tl de var diyelim.paket veri bağlantısını açtım.paket veri bağlantısını açtığım için hattımda tl de varsa bir şekilde telefon internetle veri alışverişi yapıcak ve tl düşüşü yaşayacağım...bu sorunu çözmenin yani kısacası paket veriyi açtığımızda tl düşüşünü nasıl engelleyebiliriz ? bunun ayarı veya bir uygulaması var mı ???

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence Android'in en kötü yanı bu.Mesela ben wifi ile nete bağlandığım zaman 5 dakika içinde marketteki güncellemeler uyarı geliyor.Eğer şebekeden bağlansam demek ki tl götürecek.Ya bende böyle oluyor yada herkeste bu var.

klongs

klongs

Üye
senkranizasyonu kapat bazı uygulamalar internet bağlantısı istiyor onun iznini engelleyebilirsin bir uygulama vardı ama adını unuttum

blacktalon

blacktalon

Üye
bende vodafone cepnet var ve sürekli telefon birşeyleri güncellemeye çalışıyor arka planda açık kalan programları kaparsan çözülebilir ama oda uzmanlık ister biraz

S@H!N

Üye

Droidwall diye bi uygulama var daha önce böyle net bağlantısını kontrol ettiğini duydum ama ise yarıyor mu bilmiyorum denemekte fayda var..

place3461

place3461

Üye
sende mobil veriyi kapat ne gereği var açık durup şarji götürmesine..gerektiğinde aç gir..bu androidin bu yönünü bende sevmiyorum kıytırık telefonda bile sen istediğin anda veri açılırken bunda sürekli açıp ondan sonra gireceksin sıkıntı ya

femtv

Üye
sende mobil veriyi kapat ne gereği var açık durup şarji götürmesine..gerektiğinde aç gir..bu androidin bu yönünü bende sevmiyorum kıytırık telefonda bile sen istediğin anda veri açılırken bunda sürekli açıp ondan sonra gireceksin sıkıntı ya

android çok nazlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt