place3461
Üye
Mobil internet hizinizi ve indirilen veriyi gösteren program ! Buyrun!
arkadaşlar yine bir mobil internet aracı ile karşınızdayım
programın adı mConnection..program telefonun ekranının üst kisminda gösterge açılıyor ve sol tarafta indirilen veriyi sağ tarafta ise hangi hızda veriyi indirdiğinizi gösteriyor..Indirmeyi hızlandırıyormu ondan pek emin değilim ama güzel bir program olduğu kesin.. Program açıklaması şöyle mConnection is a free application that can display the Internet traffic and the data transmission speed. mConnection is a free application that can display the Internet traffic and the data transmission speed. At present the application is capable: - to display total received and sent data;
- to display the average data transmission speed;
- to show data on top of all windows. Note: The application must be signed prior to installation
link:
alternatif link:
ben gprs seçtim siz interneti seçin
programa girin geri deyin o arka planda çalışıp ekranda göstergesini gösterir..
---------- Eklendi @ 10:10:45 ---------- Yazıldı @ 10:08:45 ----------
bu programın bir alt sürümü
http://qfs.mobi/f115146
programın adı mConnection..program telefonun ekranının üst kisminda gösterge açılıyor ve sol tarafta indirilen veriyi sağ tarafta ise hangi hızda veriyi indirdiğinizi gösteriyor..Indirmeyi hızlandırıyormu ondan pek emin değilim ama güzel bir program olduğu kesin.. Program açıklaması şöyle mConnection is a free application that can display the Internet traffic and the data transmission speed. mConnection is a free application that can display the Internet traffic and the data transmission speed. At present the application is capable: - to display total received and sent data;- to display the average data transmission speed;
- to show data on top of all windows. Note: The application must be signed prior to installation
link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alternatif link:
ben gprs seçtim siz interneti seçin
programa girin geri deyin o arka planda çalışıp ekranda göstergesini gösterir..---------- Eklendi @ 10:10:45 ---------- Yazıldı @ 10:08:45 ----------
bu programın bir alt sürümü
http://qfs.mobi/f115146