Mobil Hile Programı(Bluetoothla telefon hackleme)

Sponsorlu Bağlantılar

majortufan

Üye
denicem bakalımm

kivana

kivana

Üye
slmlar proyu indirdim ... indirdiğim klasörde bir de şifre yazmışsın txt dosyasına ... dedim herhalde proyu yüklerken bu şifreyi felan giricez ... neyse dosyadaki bluetooth hack tools adlı jarı yükledim ... sonra açtım baktım şifre istemedi neyse dedim ... programda cihaz aratıyorum beyaz ekran geliyor sanıyorum arıyor ama bi türlü bulamıyor ... cancel deyince aborting diye yazı geliyor öyle bekliyor ... sonuç olarak bu program tam olarak nasıl kullanılıyor ... bir ayar çekmek gerekiyor da ben mi beceremiyorum

cihaz aratıyorum dedim ... tabiki diğer telefonumun bluetooth unu açtıktan sonra aratıyorum ki bulsun ... yani etrafta bluetooth açık değildir demeyesin :)

ööff

telefona kuruyorum falan sormuyo connect-inquiry devices diyorum arıyo arıyo bi şey bulamıyo lütfen yardım edin :off:

kivana

kivana

Üye
telefona kuruyorum falan sormuyo connect-inquiry devices diyorum arıyo arıyo bi şey bulamıyo lütfen yardım edin :off:

aynı olay bende de oldu ...pro bluetoothu kendi açmıyor ... önce telinin bluetooth unu aç sonra programa gir arat ... öyle olunca arattığında buluyor başka telleri ama bağlanmak istediğimde hata veriyor falseli felan ... ve bu hata sonucu karşı telefona bildirim gidiyor uygulama hatası kabul et reddet şeklinde ... kabul edersen hata tekrar çıkıyor ... br ara sürekli kabul et ddedim diğer telde sonra reddete tıkladım bağlandı gördüm diğer telefonun içeriğini fakat sms lere bak ddiğimde benim tel kendine format attı :D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
programı yeniden yükleyin yada telefona hard res atın bende böyle bir hata vermedi

123kn456

123kn456

Üye
ÇALIŞIYOMU AGA xD İNDİREN VARMI BİDE BUNU İNDİRİP NASIL TELEFONA ATÇAZ

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
bende çalışıyo tıkır tıkır ilk bluetoothu açıyorum sonra hoppp karşıdakinin telefonu :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yok valla işe yaramıyor

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
vayyy sen nerelerdesin ya :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye