Mobil Facede Gezınırken ''Yetersız Bellek'' Hatası.

Sponsorlu Bağlantılar

kleopatra*

kleopatra*

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Facede Gezınırken ''Yetersız Bellek'' Hatası.
arkadaslar 0.facebooktan para gıttıgı ıcın Turkcellın ayda 3tl sınırsız facebook paketını aldım. Ilk 2 gun cok guzel gırıyordu hıcbır sorun yoktu. Daha sonra facebook'a gırıp gezınırken sureklı olarak ''yetersız bellek, sayfa uzantısı cok buyuk'' gıbı hata yazıları cıkartmaya basladı. Bu, facede gezınmeme cok sorun oluyor. Mesela bı baglantıya yorum yazıp gonderemıyorum yada arkadasımla mesajlasırken mesajı yazıp gonder deyınce hemen gıtmıyor , bıkac sefer deneyınce gıdıyor.Telefonum Samsung C3303K. Ne olur yardım edın , ne yapmalıyım ?

----------Eklendi @ 19:05:14 ---------- Yazıldı @ 18:38:30 ----------

flood ıcın ozur dılerım ama hıc cevap yok mu :(

Yigit315

Yigit315

Üye
İstersen ayarlar/ Çerez sil ve ön belleği sil ve geçmişi sil ikonları felan.Onları bi sil düzelir inş.:oke:Kurcala ya bulursun kesinn.:ehe

kleopatra*

kleopatra*

Üye
    Konu Sahibi
evet denedım onu herseyı sıldım. ama yıne aynı hatayı verıyor :S

yasin-48

Üye
kardes yapaçak bi sey yok sat o teli

CoDeYs

CoDeYs

Üye
o telefonda cok hata oluyor be aga kurtul cın malı daha ıyıdır ondan bence

kleopatra*

kleopatra*

Üye
    Konu Sahibi
telefon daha yenı. :( satmaktan baska care yok mu ya :(

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yav yenı olsa ne yazar ki telefon bi işe yaramıyor degiştir bence hemen sen bilirsin yinede

kleopatra*

kleopatra*

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaslar ılgılendıgınız ıcın sagolun sorunu cozdum sonunda. Ne telefondan kaynaklanıyormus ne de hattan,tamamen benım dıkkatsızlıgıme gelen bıseyden dolayıymıs. Sımdı duzeldı :) Yetkılı arkadaslar konuyu kılıtleyebılırler :) Iyı forumlar :)

Yardımedın

Üye
Klopatra aynı soun bendede var nasıl çözdün sölermisn ?

hsnecesa

Üye
Kardeş aynı hatayı bende alıyorum nasıl yaptığını banada sölermisin. Şimdiden Teşekkürler

Realinferno

Üye
hafıza kartınız dolmuş olabilir. explorer için varsayılan belleği hafıza kartınızı seçip bu sorundan kurtulabileceğinizi düşünüyorum.

zonewars77

zonewars77

Üye
hayır bee çerezlerle alakası yok telefonu satma sadece opera mini kullan nete girdiğindee.

Pointed

Üye
evet kleopatra ayni hatayi bende aliyorum çözümü söylermisin.tesekkürler

Üst Alt