Mobil Facebook Sorunu :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

szroel

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Facebook Sorunu :/
Arkadaşlar birkaç haftadır telefonumdan facebook'a girerken sorun yaşıyorum giriyorum profile tıklıyorum hesabımdan cıkıs yapıyor ve beni giriş yerine atıyor facebook mesajlara tıklarken aynı şeyi yaşıyorum telefonumdan oldugunuda düşünmüyorum bir arkadaşın blackberyy telefonundan tıkladım yine aynı şey oldu bilgilendirebilirmisiniz acaba bu arada benim telimin markası samsung... Ayrıca bazen giriş bile yapmıyor başa atıp duruyor. Sorunun çerezlerden kaynaklı oldugunu düşünsemde çözüm için hiç bir fikrim yok :/

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

spy ghost

spy ghost

Üye
Öncelikle konu yanlış yere açılmış konun çok karmaşık geldi anlayamadım

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum bazen telden giriş yaptığında ekrana ilk gelen kısım msn adresini ve şifreni girerek arkadaşlarını davet etme kısmı oluyor.Bu ekranda sanki face'e giriş yapamamışsın gibi bir izlenim veriyor.Ama sayfayı aşağı doğru indirdiğinde aslında giriş yaptığını anlıyorsun.Bi ara bana çok sık oluyordu böyle.Bi bak istersen belki sende de böyle bi problem olmuş olabilir.

szroel

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sağol cevap verdiğin için ancak dediğin benim sorunuma cevap olmadı. Bende anasayfa görünüyor ancak profile tıkladığımda otomatik çıkış yapıyor sorun bu .

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
O zaman istersen bi facebook ayarlarını kontrol et pc'den.Ondan kaynaklanır mı bilmiyorum ama, face ayarlarında cihaz tanımlama falan die seçenekler var.Oralarla alakalı bi durum olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt