Mobil de de şu olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Mobil de de şu olsun
Mobil versiyonunda bence imzaları da görmek için bi ayar olsun hatta bu ayarlar içinde üye avatarını göster ve konu açarken gelişmiş ama gelişmiş de ifadeleri de gösterecek ve renk ortalama video gibi kodları da göstersin olur mu?

Akıllı telefonlar için olanı biliyorum fakat onda konuları açınca sonuncu sayfaya gitmek flash olmayan browser de çok güç

marist

marist

Üye
:hmmm yeni mobil sitemizi bekLeyelim beLki dediğinde vardır..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Yeni Mobil Siteyi Buyuk Bir Merakla Bekliyorum Valla .. Gelsin Bakalimm ..

KayraBey

KayraBey

Üye
Sabreden dervşi misali :)

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Ana yeni mobil tema mi geliyor eğer öyle ise inşallah çok mb kaplamayıp flash browser gerektirmez :D

x-scarface

x-scarface

Üye
eğer m.maxicep olacaksa kapsamlı bişey olacaktır öyle dandik bişey yapmaz yöneticilerimiz.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
şu mobile sürüme girdim linklere tıklanmiyor opera mini ilemi alakalı acaba

x-scarface

x-scarface

Üye
[ENGİN];4802158' Alıntı:

uzun zamandır uzerinde çalışılıyor 1 aya kadar sonuçlanır galiba
muhtemelen :hmmm

15097

15097

Üye
bende çok sabırsızlanıyorum ya artık gelsin bencede şu yeni mobil sitemiz :)

cast_never

cast_never

Üye
bence iphone ve android telefonlar icinde bir maxicep uygulamasi olmasi lazim :-D koskoca maxicep'imizin neyi eksik :D bu tarz uygulamalardan anlayan abilerimiz arkadaslarimiz var forumda . misal iphonedan girince konu actiginda resim atamiyosun profil bilgilerine detayli olarak ulasamiyosun falan bunun gibi eksikliklerin tamamlandigi bir uygulama cok iyi olurdu :-)

15097

15097

Üye
bence iphone ve android telefonlar icinde bir maxicep uygulamasi olmasi lazim :-D koskoca maxicep'imizin neyi eksik :D bu tarz uygulamalardan anlayan abilerimiz arkadaslarimiz var forumda . misal iphonedan girince konu actiginda resim atamiyosun profil bilgilerine detayli olarak ulasamiyosun falan bunun gibi eksikliklerin tamamlandigi bir uygulama cok iyi olurdu :-)

Çok doğru bir konuya parmak bastın Ümit kardeşim.Maxicep'in de AppStore'da ve Android Play'de bir yeri olmalı.:pro2:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Çok doğru bir konuya parmak bastın Ümit kardeşim.Maxicep'in de AppStore'da ve Android Play'de bir yeri olmalı.:pro2:

önce bi mobil site gelsin.o gelmeden uygulama yapmak mantıksız.

TheMadness

TheMadness

Üye

Tapatalk var

TheMadness

TheMadness

Üye
Mobil versiyonunda bence imzaları da görmek için bi ayar olsun hatta bu ayarlar içinde üye avatarını göster ve konu açarken gelişmiş ama gelişmiş de ifadeleri de gösterecek ve renk ortalama video gibi kodları da göstersin olur mu?

Akıllı telefonlar için olanı biliyorum fakat onda konuları açınca sonuncu sayfaya gitmek flash olmayan browser de çok güç

Html5 ile sorun değil video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt