Midea Rubenis
Üye
-
Konu Sahibi
-
sorunun muhattabı sen değilsinkonunun nerde olduğunumu soruyorsun yoksa kişiyimi eleştiriyorsun?
bu sitede en çok takip ettiğim yer orası idi N95 incelemesi ve N73 incelemesi güzeldihem ne zararı vardı ki orasının size, konu açmaya çalışsakta yasak deniyordu foruma sorun mutlaka yapacak birisi bulunur sanırım orası ile ilgilenen kişi banlandığı için pasif kaldı hem niye banlandı o ? çok güzel anlatmıştı N73 6288 D900 sadece onda mı yetki vardı oraya konu açmak için bir kere denedim olmamıştı
EvetBiraz sert bir cevap olacak belki ama bu konuda asla taviz veremeyiz. Kimsenin sorgulamaması gereken bir sebepten dolayı uzaklaştırıldı. Eşşek cennetinde mutludur şimdi.
Ki hala aramızdadır bundan eminim 9. canlıydı Kimyager. Kötüye birşey olmaz. Belki kimyager sizsiniz veya birbaşkası ama burada olduğu kesin. Yakalandığı an....
öldüm mü dedine insanlar varya nerden eminsiniz ki belki adam harbiden de tahtalı köye gitmiştir
Midea Rubenis çok şakacısın.
orda meraktan soru sorduk malum kişiyi neden savunayım akıl var mantık var eğer o ben olsam ve öldüm desemTanımadığınız bir kişi hakkında neden bu kadar ilgilisiniz merak ettim açıkçası? Sitede aynı dönemde bulunmadınız ama arkadaşı savunuyor gibisiniz. İlginç gerçekten.n:
şakamıymış o, yok artık.. ben baya ciddiye alıp üzülmüştüm ya..
hiç hoş bi şaka değil, ama yinede gerçek olmamasına sevindim..
Midea çok şakacısın yaw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?