Selam,

n:
Arkadaşım bahsettigin ilgili bölümde uzun zamandır başlık sayısı 5 olup, zaten gerekli yeni mobil haberleri sizler için takip edip ana sayfa haberleri bölümünde belirtmekteyiz. Ayrıyetten tam performansta bir inceleme bölümü şu an için bizim tarafımızdan aktiflik sağlamayacak bir bölüm zira incelemelerin de bir kısmı baska yerlerden alınma hep.
Belki bir gün gerçek bir inceleme ortamı buluruz ve gerçekten biz inceleyerek size haber yaparız böyle birşey oldugunda o bölümün işlevi olacaktır diye düşnüdüm ve ben kaldırdım bölümü. Diger yönetici arkadasların haberi olarak tabiki.
Bir diğer konu,
Undergro.und bu sitede büyük emekleri olmuş ve çabaları devam eden bir arkadasımızdır. Bende ne yetki varsa kendisinde de aynen yetkiler vardır fakat yetkilerini kullanmakta sandıgınız gibi rahat degil çekingendir, genel durumlarda da her yöneticinin yapması gereken hareketi yapmaktadır, yöneticiler yaptıkları işlemlerden dolayı kötü ilan ediliyorsa o tamamen sizle alakalı bir durum, bence takdir edici bir durum , yapılan her dogru işlem, hareket, uygulama ...
Sitemizin bu kaliteli görünümünü kendisine borçluyuz desem yeridir