Mobil Cihaz İnceleme bölümü hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Midea Rubenis

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Cihaz İnceleme bölümü hakkında
bu sitede en iyi kısım orası idi şimdi nerde ? o konuları açan kişi banlandı diye mi kaldırıldı eğer öyleyse çok vahim bir durum olur bu bakalım neden kaldırıldı Underground umarım bu işte senin parmağın yoktur çünkü bu sitede nerde kötü bir hareket var hep sen ordasın ???:aman2:

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
konunun nerde olduğunumu soruyorsun yoksa kişiyimi eleştiriyorsun?

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
nokta koysak hemen ters tepki verenler var
ben kötü rendice edecek birsey söylemedim
neyse iyi forumlar

Ozan

Ozan

Admin
Selam, :sn:
Arkadaşım bahsettigin ilgili bölümde uzun zamandır başlık sayısı 5 olup, zaten gerekli yeni mobil haberleri sizler için takip edip ana sayfa haberleri bölümünde belirtmekteyiz. Ayrıyetten tam performansta bir inceleme bölümü şu an için bizim tarafımızdan aktiflik sağlamayacak bir bölüm zira incelemelerin de bir kısmı baska yerlerden alınma hep.

Belki bir gün gerçek bir inceleme ortamı buluruz ve gerçekten biz inceleyerek size haber yaparız böyle birşey oldugunda o bölümün işlevi olacaktır diye düşnüdüm ve ben kaldırdım bölümü. Diger yönetici arkadasların haberi olarak tabiki.

Bir diğer konu,
Undergro.und bu sitede büyük emekleri olmuş ve çabaları devam eden bir arkadasımızdır. Bende ne yetki varsa kendisinde de aynen yetkiler vardır fakat yetkilerini kullanmakta sandıgınız gibi rahat degil çekingendir, genel durumlarda da her yöneticinin yapması gereken hareketi yapmaktadır, yöneticiler yaptıkları işlemlerden dolayı kötü ilan ediliyorsa o tamamen sizle alakalı bir durum, bence takdir edici bir durum , yapılan her dogru işlem, hareket, uygulama ...

Sitemizin bu kaliteli görünümünü kendisine borçluyuz desem yeridir :oke:

Midea Rubenis

Üye
    Konu Sahibi
bu sitede en çok takip ettiğim yer orası idi N95 incelemesi ve N73 incelemesi güzeldi:sinir hem ne zararı vardı ki orasının size, konu açmaya çalışsakta yasak deniyordu foruma sorun mutlaka yapacak birisi bulunur sanırım orası ile ilgilenen kişi banlandığı için pasif kaldı hem niye banlandı o ? çok güzel anlatmıştı N73 6288 D900 sadece onda mı yetki vardı oraya konu açmak için bir kere denedim olmamıştı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bu sitede en çok takip ettiğim yer orası idi N95 incelemesi ve N73 incelemesi güzeldi:sinir hem ne zararı vardı ki orasının size, konu açmaya çalışsakta yasak deniyordu foruma sorun mutlaka yapacak birisi bulunur sanırım orası ile ilgilenen kişi banlandığı için pasif kaldı hem niye banlandı o ? çok güzel anlatmıştı N73 6288 D900 sadece onda mı yetki vardı oraya konu açmak için bir kere denedim olmamıştı

Biraz sert bir cevap olacak belki ama bu konuda asla taviz veremeyiz. Kimsenin sorgulamaması gereken bir sebepten dolayı uzaklaştırıldı. Eşşek cennetinde mutludur şimdi.

Ki hala aramızdadır bundan eminim 9. canlıydı Kimyager. Kötüye birşey olmaz. Belki kimyager sizsiniz veya birbaşkası ama burada olduğu kesin. Yakalandığı an.... :aman2:

Ozan

Ozan

Admin
Malum kisi hakkında şunu söyleyebilirim ki ölümün şakası olmaz, o böyle bir şaka yaptı ve tepki gördü :)

Midea Rubenis

Üye
    Konu Sahibi
öldüm mü dedi :ehe ne insanlar varya :ehe nerden eminsiniz ki belki adam harbiden de tahtalı köye gitmiştir

Midea Rubenis

Üye
    Konu Sahibi
Biraz sert bir cevap olacak belki ama bu konuda asla taviz veremeyiz. Kimsenin sorgulamaması gereken bir sebepten dolayı uzaklaştırıldı. Eşşek cennetinde mutludur şimdi.

Ki hala aramızdadır bundan eminim 9. canlıydı Kimyager. Kötüye birşey olmaz. Belki kimyager sizsiniz veya birbaşkası ama burada olduğu kesin. Yakalandığı an.... :aman2:
Evet :oleyo benim :yuru öldüm şuan öteki taraftan giriş yapıyorum orda da net başlattılar kampanya varmış :ehe Hey Allahım yarabbim ya adamın yaptığı telefon testleri iyiydi kaldırmayın dedik diye tahtalı köye yollandık iyi mi :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Midea Rubenis çok şakacısın. :spr

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
öldüm mü dedi :ehe ne insanlar varya :ehe nerden eminsiniz ki belki adam harbiden de tahtalı köye gitmiştir

Tanımadığınız bir kişi hakkında neden bu kadar ilgilisiniz merak ettim açıkçası? Sitede aynı dönemde bulunmadınız ama arkadaşı savunuyor gibisiniz. İlginç gerçekten. :sn:

Midea Rubenis

Üye
    Konu Sahibi
Midea Rubenis çok şakacısın. :spr

evet öyle :ehe bak içinde şüphe kaldıysa banlayabilrisin beni :aglane desem bu durumda bana inanmayacaksın damgayı yedik bikere :ehe neymiş bundan sonra banlanan birisinin konusu iyi demeyeceksin :oku riteratürümüze bunuda ekledik sonra adamı hayalet bile yaparlar :ehe ne günlere kaldık ya:ehe bir hayalet olmadığımız kaldıydı onuda olduk :oleydaha neler olacağız Allah bilir. :sn:

Şimdi merakta ettim ha :ehe yaw ben niye öldüm :ehe şaka bir yana niye öldü ve niye ölmedi :ehe e her ikiside malum bu durumda :boxyakalarsam onu varya :boxselam söylerim öteki tarafta :ehe

Midea Rubenis

Üye
    Konu Sahibi
Tanımadığınız bir kişi hakkında neden bu kadar ilgilisiniz merak ettim açıkçası? Sitede aynı dönemde bulunmadınız ama arkadaşı savunuyor gibisiniz. İlginç gerçekten. :sn:
orda meraktan soru sorduk malum kişiyi neden savunayım akıl var mantık var eğer o ben olsam ve öldüm desem :ehe çok komik ama ya:ehe niye kendi kendimi teşhir edeyim :ehesalakmıyım ben :ehe

diyorum ya yedik damgayı :ehe artık sizin gözünüzde ben o malum kişi yada o malum hayaletim :ehe çok komik ya dakikalardır gülüyorum :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

irun

irun

Üye
şakamıymış o, yok artık.. ben baya ciddiye alıp üzülmüştüm ya..:bilmem:
hiç hoş bi şaka değil, ama yinede gerçek olmamasına sevindim..:)

Midea Rubenis

Üye
    Konu Sahibi
şakamıymış o, yok artık.. ben baya ciddiye alıp üzülmüştüm ya..:bilmem:
hiç hoş bi şaka değil, ama yinede gerçek olmamasına sevindim..:)

ya sorma o benmişim :ehe öyle düşünüyorlar :ehe geri döndüm korkun benden böööööööööö:ehe

ama senin bu sözlerinde birşeyin farkına vardım sanırım ölen malum kişi istenmeyen birisi idi öldü yada ölmedi :ehe artık ne boksa :ehe arkasından milletin kötü düşünmesini istiyenler var o sebepten ben yada bir başkası dendi :ehe yoksa irun o malum kişi sen misin ? :ehe hadi hadi söyle açıkla :ehe valla koptum gülmekten ya :ehe yan oda dan arkadaşım geldi ne oluyor diye soruyor :ehe bende hayalet oldum dedim :ehe oda gülmeye başladı gırgır şamata dolu burda :ehe:ehe:ehe Midea Rubenis nickim değişsin lütfen Hayalet olsun nickim :ehe irun bak sensen söyle

POWER

POWER

Üye
Midea çok şakacısın yaw...

irun

irun

Üye
ben senin bi ''geri dönme'' vakası olduğundan şüpheleniyorum zaten ama, o kişi bu kişi değil.. :ıslık

Neyse konu bu değil şimdi, Kimyagerin yaşıyo olmasına sevindim cidden. İstenmeyen biri falanda değildi asla. Ama insan niye böyle bi şaka yapar ki ya. millet üzüntüsünü ifade ederken, o okuyup gülüyomuş demek ki. çok enteresan ya..:bilmm

Midea Rubenis

Üye
    Konu Sahibi
Midea çok şakacısın yaw...

kardeş o malum hayalet yada iskelet :ehe yada ne zaman öldü belki daha kemikleri meydana çıkmamıştır :ehe tanıyormusun onu ne iştir kimdir kimin fesidir bi anlatsana ölcem meraktan soruyorum laf sokuyorlar onun ben olduğumu düşündükleri için :ehe:ehe:ehe nickim değişsin hayalet olsun lütfen :ehe:ehe:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu kadar eğlence yeter.

Cihaz inceleme kapatılmıştır. Kimyager konusunda da son söz yaptığı şakanın cezasını çekiyor.

İyi Eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt