Haber Mobil Bağımlılığa Çözüm noPhone

    Konu Sahibi
Mobil Bağımlılığa Çözüm noPhone
Çoğu günül kullanıcı için bu soruların cevabı evet. Belki de günlük hayatımızda yanımızda taşıdığımız en önemli ve en değerli nesnelerin başında geliyor akıllı telefonlar. Çoğumuz için bağımlılık haline gelmiş akıllı telefonların hayatımızdaki rolünü azaltmak mı istiyoruz? O zaman sorunumuzun çözümü noPhone. su geçirmez, çizilmez, kırılmaz, sonsuz bataryaya sahip; ekran, gsm, 3G, bluetooth, wireless, ne Snapdragon ne Cortex işlemci, ne ön ne arka kamera içermeyen ama akıllı telefon şeklinde tasarlanmış bir cisim.

noPhone’un çıkış noktası ise günlük hayatta akıllı telefonun fiziksel eksikliğini hissettirmeden insanlarla daha çok yüz yüze iletişim kurmaya yardımcı olmak. noPhone’la ilgili henüz ne çıkış tarihi ne de fiyat bilgisi bulunmuyor.
 
Tepkiler: -Empat-
3D Yazıcı ile yapılmış, çocuklar için güzel oyuncak.
 
Tepkiler: B.A.R.O.N

Pikkaccu

Üye
Nophone'a gerek yok Nokia 500 alın yeter
 
Tepkiler: B.A.R.O.N

mcnpl4

Üye
buna da vergi uygulanir mi acabatelefonun tek etkisi elde cepte varligini hissettirmesi olsa zaten bagimli olmazdik ise yarar bisey degil bence
 
Tepkiler: B.A.R.O.N

mcnpl4

Üye
turkcell bisey bulur satar. surekli telefonu modem yap mesaji gonderip duruyorlar
 
Tepkiler: B.A.R.O.N

Invoke

Üye
"Ne ön ne arka kamera içeren " dendiğinde zaten "içermeyen" anlamına gelmez mi? :eek:Adamlar nereden para kazanacaklarını şaşırdılar. :eek:
 

SHS

Üye
5 tl olursa alayım mahalle bebelerine
 
Tepkiler: B.A.R.O.N

0MG90

Üye
Ekmek yoksa pasta yiyin

Şaka bir yana gereksiz telefon olmuş
 
Tepkiler: B.A.R.O.N

SHS

Üye
Çivi çakmak ve ceviz kırmak için gerekebilir
 
Tepkiler: hsynkckygcı@