Muhammed CR7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Genelde önemli işlerimi bilgisayardan yaparım zaten,paronayaklıktan değilGerçek zamanlı koruma pil ömrünü yarıya indirir
Çok paranoyak birisi iseniz Telefonda Özel bilgi data saklamayın
bankacılık işlemlerinizi telefonunuzdan yapmayın
Gerçek zamanlı derken web taramasından bahsediyorum internette dolaşırken varmı tarayan internet security gibi.Gerçek zamanlı koruma, ben şuan norton u kullanıyorum. Telefonu yeniden baslatınca tarıyo. Telefon açıkken kendi kendine tarama yapıyo. Ama kac saatte bir yapıyo dikkat etmedim..
Bundan bahsediyordum yaşaNorton'da var sanırsam,
Safe search aktif edince, norton güvenliği ile alışveriş vs. Yapabilirsin.
Bende sitelerine baktım ama test eden biri olursa forumda çoğu kişi fikir sahibi olur gerekli mi - gereksiz mi konusunda...Bu konuda ayrıntıları yazmaya çalışsam. Dün telde bayabi antivirüs uygulamaları vardı. Önceden bilseydim hepsine bakardım. Ama şimdi teli sıfırladım temizledi
Bunlar genel fikir vermek için yapılan testler, cihazdaki performansı, virüse olan tepkisi falan filan, telefona yükleyip virüs denemesi yapmak lazım bakalım virüslü siteleri açmadan bağlatıyı engelliyor mu önemliBuda AV test sonucunda sanırsam en iyi bu, link e gir aşağıya in 1 tane kırmızı işaret var.
Bunu bazı yazılımlar sitenin reyting değerlerinden de yapabiliyor. Her girişte tarıyorsa fayda sağlar...
Ayrıca Trend Micronun matematikten haberi yok galiba 1 yıllık 35 tl, 2 yıllık 86,99Bari 2 katı yap 70 tl olsun
Bunlar genel fikir vermek için yapılan testler, cihazdaki performansı, virüse olan tepkisi falan filan, telefona yükleyip virüs denemesi yapmak lazım bakalım virüslü siteleri açmadan bağlatıyı engelliyor mu önemli
virüs total gibi diğer antivirüs yazılımlarının önceden yaptığı verileri kullanıyor genelde kendi virüs kütüphanesinde önceden taranmış dosyalar var. Google play uygulamalarından ziyade, diğer web siteleri sıkıntılı onları durdursa kafi gelir.Girdiğin gibi tarama yapıyo 2 5 saniyede (internet hızına bağlı) taradıktan sonra, uygulama riskli mi değilmi gösteriyo.
Gerçek zamanlı koruma pil ömrünü yarıya indirir
Çok paranoyak birisi iseniz Telefonda Özel bilgi data saklamayın
bankacılık işlemlerinizi telefonunuzdan yapmayın
Her 20 günde bir ROM değiştiren biri için Virüsler sorun olmaktan çıkalı uzun zaman oluyor.
Bu konuda pek bilgim yok.virüs total gibi diğer antivirüs yazılımlarının önceden yaptığı verileri kullanıyor genelde kendi virüs kütüphanesinde önceden taranmış dosyalar var. Google play uygulamalarından ziyade, diğer web siteleri sıkıntılı onları durdursa kafi gelir.
Gerçek zamanlı koruma sağlayan var mı? Virüsü bulaşmadan bertaraf edebilmesi önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?