program çok hoşuma gitti bendede e6 var kurdum çalıştı . yalnız bu kayıt için verilen ****** dosyasını bir türlü açamıyorum . olmuyo . hatta internet cfeye gidip daha iyi bir pc den deneyeyyim dedim ******i açmıyo him bi şey . nası yapacaz arkadaşım bunu nasıl açarız
******i sağ tıkla,özellik-uyumluluk-xp seç.sonra programı yönetici olarak aç.
Program özellikle e6 uyarı led sıkıntısı yüzünden çıktı,kendi e6mda kullandığım için paylaştım.tüm diğer nokia cihazlardada çalışmakda
teşekkür ederimn söylediğin gibi yaptım ve oldu . paylaşımlarını takip etmeye devam edeceğim bir e6 kullanıcısı olarak . paylaştığın oyunlarda işime çok yaradı ve severek oynuyorum . teşekkürler
seninde bir e6 kullanıcısı olarak ve profosyonelliğini de katarak e 6 ya neler yüklediğini merak ediyorum doğrusu . benim cihazda hackli ve yapabileceklerin ötesini denemeye çalışıyorum bu e 6 yı bambaşka bi cihaza dönüştürmek için ne pro varsa yükledim .bana önerebileceğin güzel programlar varmı e 6 ekranınada uygun . biz e 6 cılara sen sahip çık bari arkadaşım bi n8 furyasıdır gidiyo burda e6 için yorumlar çok az .
e6yı kullanan 20kişiyi geçmedi daha,geçenlerde pasif kullanıcı,tipini beıendiklerinden.vallaha uğraşıp herşeyi deniyorum.ayrı bir konuda uygulama içln açarım ama hala internetimi açmadılar.
Benim yazılımımı denedinmi hiç
güzel bir uygulama denemeden önce bişi sormak istiyorum neden imei yazıyoruz ? klonlama felan olmaz dimi birde ben rastgele 15 karekter girdim hemen kod verdi tele bu kodu girsem sorun olur mu tekrardan teşekkürler
arkadaşım teşekkür ederim remindme kurdum ve bir çağrı bıraktım dediğiniz gibi açma kapama mesaj tuşlarının olduğu yerde beyaz ışık flash yaptı telefonum e6 sizde de beyaz ışıkmı yanıyor birde registry için benden kod istemedi kurulum esnasında nereye kurulmasını sordu bende hafıza kartına kurdum yanlış birşey yapmadım inşallah tekrar teşekkürler
arkadaşım teşekkür ederim remindme kurdum ve bir çağrı bıraktım dediğiniz gibi açma kapama mesaj tuşlarının olduğu yerde beyaz ışık flash yaptı telefonum e6 sizde de beyaz ışıkmı yanıyor birde registry için benden kod istemedi kurulum esnasında nereye kurulmasını sordu bende hafıza kartına kurdum yanlış birşey yapmadım inşallah tekrar teşekkürler