sanane1438 Üye adama bak ya kod hatası veriyor diyoruz adam çıt ses yok ama biri çalıştı diyince dili sulanıyor eyw diyor
adama bak ya kod hatası veriyor diyoruz adam çıt ses yok ama biri çalıştı diyince dili sulanıyor eyw diyor
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi doğru dürüst konuş kendi 5230 umda kullanıyorum.kullanmayı bilmiyorsan öğren önce.
redspawn Üye başkan eyw ama. kulaklıkla diğer şarkıya geçmiyor . ya da ben yapamıyorum --------------- Ekleme --------------- edit : 5800 da ****** ı giriyorum kabul etmiyo ve şarkı çalıyo yine.. ama sonra kapanıyo kendi kendine (:
başkan eyw ama. kulaklıkla diğer şarkıya geçmiyor . ya da ben yapamıyorum --------------- Ekleme --------------- edit : 5800 da ****** ı giriyorum kabul etmiyo ve şarkı çalıyo yine.. ama sonra kapanıyo kendi kendine (:
hmzclk Üye redspawn' Alıntı: başkan eyw ama. kulaklıkla diğer şarkıya geçmiyor . ya da ben yapamıyorum --------------- Ekleme --------------- edit : 5800 da ı giriyorum kabul etmiyo ve şarkı çalıyo yine.. ama sonra kapanıyo kendi kendine (: Genişletmek için tıkla ... Ben 5800 da kullanıyorum ve kulaklıktaki mikrofon tuşuyla şarkı değiştiriyor.
redspawn' Alıntı: başkan eyw ama. kulaklıkla diğer şarkıya geçmiyor . ya da ben yapamıyorum --------------- Ekleme --------------- edit : 5800 da ı giriyorum kabul etmiyo ve şarkı çalıyo yine.. ama sonra kapanıyo kendi kendine (: Genişletmek için tıkla ... Ben 5800 da kullanıyorum ve kulaklıktaki mikrofon tuşuyla şarkı değiştiriyor.
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi ya arkadaşlar bu programı kendim kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
kahide Üye powermp3.exe nedir. ve program cracklenmişmidir --------------- Ekleme --------------- program craklenmemiş ve ****** istio
powermp3.exe nedir. ve program cracklenmişmidir --------------- Ekleme --------------- program craklenmemiş ve ****** istio