Mobi Luck ( Bluetooth konuşma şimdi konuşma zamanı )

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
Mobi Luck ( Bluetooth konuşma şimdi konuşma zamanı )
BABA BLUETOOTH LA GÖRÜŞ şimdi konuşma zamanı

Mobi Luck

Ekli dosyalar

çok güzel birşeye benziyor keske pc telefon içinde olsa telefonu kablosuz kulalık olarak kullanabiliriz

ya bu program başlarken mesaj gönderip biryere üye yapıyor daha sonra her hafta kontör düşüyor... buna bir bakarmısınız...

botanixx

Üye
boşver karşındakinde de bu program yüklü olacak ve bluetooth oldugundan dolayı arayacagın senden en fazla 3-5 metre uzakta olabilir

prenscin

Üye
mrb bu program la bluetooth ile konusabilirmiyiz nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim cünkü ben daha once skycaller diye program koydum olmuyordu

ThE_kOnT

Üye
BABA BLUETOOTH LA GÖRÜŞ şimdi konuşma zamanı

Mobi Luck

ARKADAŞIM BU PROYU BİZ KENDİ TELEFONUMUZA YÜLEYİNCE ÇALIŞIYOMU YOKSA AYNI PROYU BAŞKA TELEFONA KURUPTA İKİSİ ARASINDA MI ÇALIŞIYO Bİ AÇIKMAMA YAPARMISIN NASIL ÇALIŞIYO BU PROGRAM

inşallah köntürler gitmez ...
:d

rapric

Üye
tsk krds..........................

lrdofstn

Üye
görmüyomusunuz arkadaşlar deneyipte onay veren yok. koyan da açıklama yapmamış. tuzak bu işe yaramaz. telefonun özelliği bu 10 metreden fazla yerden blutooth çekmez zaten. yanındaki adamla ne konuşcan telefonla?

THQ

Üye
kesin fulll dimi

_furcht_

Üye
güzel bişiye benziyo sagolll...

mert122

Üye
3 5 metre yakınımdaki biriyle neden telefonla konusayim ki arkadas

program hatalı 100de 100

--------------- Ekleme ---------------

görmüyomusunuz arkadaşlar deneyipte onay veren yok. koyan da açıklama yapmamış. tuzak bu işe yaramaz. telefonun özelliği bu 10 metreden fazla yerden blutooth çekmez zaten. yanındaki adamla ne konuşcan telefonla?
aynen katılıyorum kardes..