mobee nett7 s800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
mobee nett7 s800
merhaba arkadaslar cihaz bu :)

simdi gelelim benim sorularima :)
bu cihaz bir sene kadardir bende sadece bir kez falan kurcalamisimdir acikcasi tablete ihtiyacim yoktu ama artik kullanmak istiyorum ozellikler yukarida bu tablet icin onerileriniz nelerdir uygulamalar oyunlar vb

bir de bir sorum olacak kalem kullanmak istiyorum paint turevi bir programa sahip mi

ve de bir pdf dosyasi actigimda galaxy noteda oldugu gibi dokunmatik kalem yardimiyla ustune notlar alabilir miyim pdf seklinde ygs lys sorulari var da onlari atip cozmek istiyorum kitap tasimak yerine :) olmazsa bir deftere not alacagim artik :)

ama oyun uygulama onerilerinizi kesinlikle bekliyorum en verimli sekilde kullanmak istiyorum bu tableti

navti

navti

Üye
O tabletten bendede var ama hic guzel degil oyun olarak sadece satranc tavla ve yuklu olarak gelen angry birds u aciyor parmakla ekrani kontrol edemiyorum tırnaksiz olmuyo market ten paint vb indirebilirsin ama ben sahsen aldigima pisman oldum...

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
haklısın dostum ben de biraz araştırma yaptım sanırım sadece e-kitap okumama yardımcı olabilecek bir makina :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt