Mobee Net 10" tablet Yardııııım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matcan22

Üye
    Konu Sahibi
Mobee Net 10" tablet Yardııııım !!
bu tablet hakkındaki görüşleriniz nelerdir? 400 liralık bütçem var tablet pc alabilmek için bunu buldum yardımcı olursanız cok sevınırım :))))))))))))))

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Aşağıdaki yorumu başka arkadaşın konusuna yazmıştım aynen sana da kopyalıyorum : )

Arkadaşlar daha tablet almayın. Şuan akıllı telefonların büyük ekranlısının telefon özelliği olmayan tarayıcısınında flash destekli türünü düşünün işte bu şuan piyasada tablet pc denilen cihaz oluyor :D programlar falan felaket. İyi bi para veriyorsunuz telefonda kullandığınız aynı skype kocaman ekranın yarısında görüntüleniyor. Bunun nedeni tabletlere özel bir program değil tablette telefon programını açınca ekrana uyum sağlayamıyor ve tablet ekranının yarısını kullanıyor böyle çok garip saçma şuan tabletler. Biraz daha bekleyin 3.x ler çıksın android in tablet için programları çıkmaya başlasın 10'' yada 7'' ekran uyumlu programlar çıkacaktır. Bilmiyorum ama laptop sahibiyseniz işkence gibi olacaktır pişman olursunuz gerçekten.

Ama sen illaki tablet alıcam diyorsan benim sana tavsiyem ReedPad2 'dir. Mobee'den daha iyidir. den cihaza bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ugurozbayrak

matcan22

Üye
    Konu Sahibi
iyice soğudum şuan programlar falan felaket deyince. Ya biraz beklemem daha iyi olabilir ancak gerekli gözüküyo şuan her an yanımda taşıyabilmem açısından her özelliği iyi olan tabletlerin bataryası 2 saat falan oluyo iyice kafam karısmıs durumdaaaaa

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Yanlışın var tabletlerin pil süresi genelde 5 saat daha pahalı olan tabletlerin pil süresi 10 saate kadar çıkabiliyor. Size tavsiyem şuan için tablete vereceğiniz parayla netbook almanız. Ama yine de kişisel tercihtir gidin inceleme şansınız olabiliyor bazen mağazalarda o şekilde inceleyip karar verebilirsiniz.

R.A.M

R.A.M

Üye
bu tablet hakkındaki görüşleriniz nelerdir? 400 liralık bütçem var tablet pc alabilmek için bunu buldum yardımcı olursanız cok sevınırım :))))))))))))))
kardeşim tablet pc alma 100 200 ver üstüne netbook al illa tablet alacam diyosan mobee t1200 tercihimdir kullanıyorum sorun yok

berketrk

Üye
arkadaşlar internetten GPS modelini aldım ve aynen geldiği gibi iade ettim berbat bir tablet dokunmatik ekranı tam bir fiyasko a ya dokunuyorsun c yazıyor dokunmatik ayarlarını defalarca yeniledim ama düzelme yok iki saaat içinde sinir hastası oldum kimseye tavsiye etmem ayrıca malzeme kalitesi de berbat ekran kasaya oturmamış kenarları açık,plastik kalitesi berbat yani ucuz etin yahnisi hesabı bu fiyata bile değmez çünki hiç bir işinize yaramıyor

osmcgrgenc

Üye
10" inclik tablet sadece evde işe yarar onun yerine 7" düşün. Mobee t1200 veya s1200 al. Veya çinden elf modelini getirt. Pandawil den felan bulursun.
Ben 2. El (sadece 1 ay kullanılmış) mobee s1200 kullanıyorum. Memnunum. Ama belirtmek isterim ilk android ilk tablet ilk dokunmatik deneyimim:) teknolojiye ayak uydurmak için aldım:)

kralvampir

kralvampir

Üye
Ben polypad w10 kullanıyorum gayette memnunum HD ekranda film izlemek gibisi yok.Sende HD bir cihaz al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt