mms:// uzantılı tv adreslerini açan symbian programı

Sponsorlu Bağlantılar

fblgl

Üye
    Konu Sahibi
mms:// uzantılı tv adreslerini açan symbian programı
yaklaşık 2 senedir mms:// uzantılı tv adreslerini açan symbian programı arıyorum.pekçok playeri denedim henüz açanını bulamadım.bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerimizi burada paylaşabiliriz.

not1- pek çok sitede buna benzer forum konuları var şu programın açması lazım bence bu program açar yazıları ile dolu lütfen emin değilseniz ve denemediyseniz birşey yazmayın

not2 - tv kanalların kendi web sayfaları üzerinden yaptıkları yayınları ve sayfaya gömülü media player yada flash player ile izlenebilen tv kanallarını açan symbian browser programı "skyfire" programını kullanıyorum herkese tavsiye ederim bugune kadar bulduğum en iyi program (wireless üzerinden izlemenizi tavsiye ederim)

• Beğen
Tepkiler: daimi.onur

xex_687

xex_687

Üye
core playeri dene sitede vardı ben denedim çalışıyorda. artık bi teşekkür edersin:megafon::vur

decperadooo

Üye
mms:// uzantılı url adreslerini her core player açmıyor ve kapanıyor ...ben mms uzantılı url açan core player buldum ama tv ses var görüntü yok radyolar dinleniyor mms uzantılı olanlar ...

h716043

h716043

Üye
adam bi konu açmış 2009 cevap 2010 ikinci cevap 2011 neyse bende 2012 cevap veririm :D

mstf_l

mstf_l

Üye
telefona hatırlatma yaptım 2012 de hortlatacam bu konuyu

55lim

Üye
az kalmış ben senden önce hortlatayım :D

tezerozlu

Üye
decperadooo o ses li mms acan core playeri siteye ekler misin

pro.engineer

pro.engineer

Üye
2012 cevabını ben veriyorum. Amacım konuyu hortlatmak değil fakat arkadaşla aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bilen birisi varsa yardımcı olsun lütfen. Core player açmıyor demedim.

yunus5055

yunus5055

Üye
O mms olayı hatla ilgili diye biliyorum ben ... Vodafone açmıyormuş bende açtıramiyorum zaten ... Turkcel ve avea içinmis mms li tv kanalları ... rtsp uzantılılari izleyebiliyorum sadece ...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
hattı değiştirince olur mu diyorsun yani

yunus5055

yunus5055

Üye
Çoğu forumda mms uzantılı adresler turkcel ve avea için veriliyo ... Vodafone için özel adresler var ... rtsp uzantılı adresler ... Bi arkadaşının hattı ile dene önce belki olabilir ...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
denerim . Eyvallah kardeşim

yunus5055

yunus5055

Üye
Sonuçları yaz lütfen bende merak ediyorum :)

'h716043'

'h716043'

Üye
coreplayer ile ben açtım bide s60^3 lerde realplayer açıyor
Ve 2012 olmuş

Üst Alt