mms 300 kb sınırı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
mms 300 kb sınırı :(
selam arkadaşlar mms çok kullandığım için sürekli resim gönderiyorum ve küçük video her zaman internette olamıyorum ancak mms de 300kb sınırı olduğundan tek mesajda 1-2 resim gönderebiliyorum ve video olarak çok kısa oluyor mms ücretleride pahalı olduğundan bu konu hakkında ne yapmam gerekir sınırı aşmak için ve 300kb sınırı acaba yazılımsal mı yoksa şebeke operatörlerinin uyguladığı bir sistemmidir bunu nasıl halledebiliriz

bütün operatörler aynı arkadaşıom senin bunun için yapmöan gereken şey başka yazılımlar kullanmak whatsup gibi.

semihtan

Üye
whats up messenger tarzı sosyal bi pro her türlü dosya gönderip alabiliyorsun fakat karsıdaki şahsın da aynı pro yu kullanması lazım

kcr

Üye

Göndereceğin veriyi sıkıştırıp mail tarzı gönderme gibi bir seçenek olabilirdi belki ama jpeg zaten sıkıştırılmış bir dosya türü. Daha fazla sıkıştırma yapılamaz. Ya adsl türü bir internet bağlantısı kullanarak uygun bir yazılımla ya da imkanın varsa paraya kıyıp internet-mms paketi olan başka bir tarifeye geçmekle bu sorunu aşabilirsin. Başka yolu yok maalesef.

Mms standartı 300 kb. Sms standartı 160 karakter gibi. Bunu aşmanın yolu yok. Yapabileceklerin ya E-Mail ile atmak (bu hem sınırsız hemde net oldukça ücretsiz) yada whatsapp ki aynı hesap. Bunları elindeki cihazla rahatça yapabilirsin. Mms atmak kadar kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...