MMMOOO Maze Lock Pro v1.05(0) S^3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
MMMOOO Maze Lock Pro v1.05(0) S^3 Anna Belle Signed

Bu yükseltme, sizin için UI yeni bir dizi yapılmadı! Labirent Kilit daha moda ve akıllı görünüyor olacak!

Labirent Kilit yanlışlıkla basarak anahtar, telefon görüşmeleri ya da cihazınıza istenmeyen erişim durumlarda ortadan kaldırılmasına yardımcı olur!

Kendi gizli ayarlayın! Bu desendeki olmadan, hiç kimse telefonunuzu erişebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: xersanx, 6.hissm ve MaxipmaN

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Uygulama başarılı fakat free olmayan versiyonunu kullanmak gerekiyor. Bu free versiyonda her ekran kilitlendiğinde kadın ingilizce konuşuyor ve kapatılamıyor. Free olmayan versiyonunu nasıl bulabiliriz bunun?

MaxipmaN

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

metyuu

metyuu

Üye
teşekkürler dostum. bende fark ettim sanırım bu ücretli sürüm internete bağlanmaya çalışıyor :) tamda çevirisi bitmişti :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
metyuu

metyuu

Üye
pro olmadığı içinmi böyle, ilk başta internete bağlanmaya çalışıyor internet olmayınca uyduya bağlanmaya çalışıyor. üstte uydu simgesi çıkıyor. ne tuhaf bir şey :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
pro olmadığı içinmi böyle, ilk başta internete bağlanmaya çalışıyor internet olmayınca uyduya bağlanmaya çalışıyor. üstte uydu simgesi çıkıyor. ne tuhaf bir şey :)

aslında başlıkta pro sürümü yazıyor fakat pro değil premium sürüm de internet istemez o sürümü beklemek lazım :)

metyuu

metyuu

Üye
teşekkürler dostum.

• Beğen

Üst Alt